Додаткова освіта Санкт-Петербурга



Додаткова освіта :

Всього найменувань: 3074, Переглядів: 178931

Розвиток пам‘яті
Управління інформацією
Швидкочитання
Для дорослих і підлітків з 10 років

Міжрегіональний центр "Альтернатива-Висота"
Здійснює оформлення допусків до висотних робіт за новим правилом:
Правило з охорони праці при роботі на висоті № 33990 від 28.03.2014. Набрало чинності 06.05.2015. Очна і заочна (дистанційна) форма. 1-2-3 група допуску для робітників, керівників та ІТР організацій. Системи канатного доступу (Промисловий альпінізм).

Практичне навчання психології: психологічні семінари, тренінги, супервізії, 90 відсотків практики психологічного консультування. Нове століття - Інститут психологічного консультування в Петербурзі.

В нашому центрі проводяться консультації та заняття для дітей і батьків кваліфікованими психологами і логопедами вищої та першої категорії.
Логопеди: постановка звуків, заняття лексикою і граматикою, розвиток зв‘язного мовлення, корекція дисграфії і дизорфографии і т д.
Психологи: психодіагностика, індивідуальне та сімейне консультування, допомога сімейного психолога, допомогу батькам і дітям у конфліктних ситуаціях, позбавлення від страхів і комплексів і т. д.
Групи розвитку: «Розумники і розумниці» (3,5-5);
«Підготовка до школи» (5-7)
Творчі майстер-класи, Школа юного художника «Уроки живопису»
Санкт-Петербург, В. О.,10-а лінія, будинок 17, пом.1
199178
Санкт-Петербург, В. О.,10-а лінія, будинок 17 В нашому центрі проводяться консультації та заняття для дітей і батьків кваліфікованими психологами і логопедами вищої та першої категорії.
Логопеди: постановка звуків, заняття лексикою і граматикою, розвиток зв‘язного мовлення, корекція дисграфії і дизорфографии і т д.
Психологи: психодіагностика, індивідуальне та сімейне консультування, допомога сімейного психолога, допомогу батькам і дітям у конфліктних ситуаціях, позбавлення від страхів і комплексів і т. д.
Групи розвитку: «Розумники і розумниці» (3,5-5);
«Підготовка до школи» (5-7)
Творчі майстер-класи, Школа юного художника «Уроки живопису»

Вже 20 років ми займаємося навчанням шкільній програмі.

За цей час ми неодноразово ставали лауреатами та дипломантами різних конкурсів педагогічної майстерності. Серед наших випускників юристи, економісти, науковці, бізнесмени, люди творчих професій, спортсмени.

Про наших учнів

Спорт, наука, мистецтво — наш Центр це не тільки високий рівень шкільної освіти, але і максимально всесторонній розвиток Вашої дитини, для максимального розкриття його потенціалу. І здійснюємо цілеспрямовану підготовку до успішної здачі ЄДІ.

Центр необхідний дітям, для яких шкільна програма дуже проста або, навпаки, занадто важка. Для таких учнів ми розробляємо індивідуальний план навчання, розподіляємо навантаження у відповідності з індивідуальними можливостями дитини — це вкрай не вистачає в звичайних школах, які зовсім не враховують індивідуальність.

Наші освітні програми:

5-8 клас: лише індивідуальне навчання. Індивідуальні навчальні плани формуються після тестування відповідно з рекомендаціями викладачів і побажань батьків.
індивідуальний маршрут також може бути реалізований для учнів 9-11 класів.
9, 10, 11 класи та 10-11 (за один рік) формуються групи не більше 15 чоловік. Заняття проходять 3 рази в тиждень. У групах здійснюється цілеспрямована підготовка до ЄДІ: твір, російська мова, математика (базовий рівень).
Тільки у нас є можливість успішно закінчити 10 і 11 класи за один рік навчання.

Наші заняття і вчителя

Кандидати наук, вчителі вищої та першої категорії, що мають великий досвід — Вашої дитини будуть навчати кращі викладачі з тих, що нам вдалося знайти в Санкт-Петербурзі.

На заняттях учні знаходяться в комфортної психологічної обстановки, вони сміливо ставлять учителеві питання і висловлюють свою думку. При цьому вчителі постійно відстежують рівень досягнень учнів на кожному етапі навчання і обов‘язкове виконання всіх заявлених вимог.

В результаті наші хлопці отримують якісну освіту і досягають поставлених цілей. Наші випускники — студенти престижних російських і зарубіжних вузів.

Як вступити до нас?

Для вступу в наш Центр проводиться співбесіда та тестування з російської мови та математики для визначення рівня засвоєння вступниками даних предметів. За результатами цього тестування формується пропозиція щодо надання послуг. Для учнів, які мають середній бал атестата вище 4 проводиться тільки співбесіду.

Документи, необхідні для вступу.

Заява (заповнюється на місці)
Договір укладається з самим учням у разі досягнення нею 18 років, або законним представником (батьки)
Свідоцтво про народження / паспорт учня (копія+оригінал)
Паспорт батьків (законного представника) (копія+оригінал)
Свідоцтво про тимчасову реєстрацію в СПб або Льон. обл. (копія+оригінал)
СНІЛС (копія+оригінал)
Особиста справа
Оригінал документа про освіту (атестат про загальну освіту — для вступників до 10, 11 клас)
Академічна довідка з попереднього місця навчання (при наявності)
Фото 3х4 (1 шт)
Квиток учня з вклеєною фотографією

Проводимо навчальні семінари і тренінги для підприємців і не тільки. Можливий як корпоративний, так і широкий формат навчання. Сильні лекторів та тренерів в області продажів, психології та податкового обліку.

Допомагаю зняти внутрішні страхи і блоки. Ви навчитеся утримувати увагу аудиторії, відповідати на гострі запитання, готувати правильну презентацію. Відпрацьовуємо пози і жести оратора, роботу з мікрофоном і рух по сцені.

1. АНГЛІЙСЬКА ЛЕГКО
Як відомо, максимальну концентрацію наш мозок утримує в перші 20 хвилин навчання, після чого спрацьовує захисний механізм, рівень уваги стрімко падає. З цього випливає, що 45-хвилинні заняття тільки перевантажують мозок і не дозволяють засвоїти більшу частину матеріалу. Тому всі уроки в школі Genius English тривають не більше 20 хвилин, завдяки чому, навчальний матеріал засвоюється набагато легше.
2. АНГЛІЙСЬКА ШВИДКО
Зазвичай на мовних курсах для заучування нових слів використовується класичний метод зубріння. Такий метод дозволяє не засвоїть більше 300-500 слів за рік навчання, але на жаль цього не достатньо для вільного спілкування англійською мовою. У школі Genius English студенти для запам‘ятовування нових слів працюють зі спеціальними картками за методом Neuro-connect, який дозволяє запам‘ятовувати по 100 нових слів в день.
3. АНГЛІЙСЬКА НАЗАВЖДИ
Як показує крива забування Германа Еббінгаузом, більша частина вивченого матеріалу безслідно зникає з нашої пам‘яті. Вже через місяць ми пам‘ятаємо лише 21% пройденого матеріалу. Тому програма навчання Genius English заснована на правильній системі повторень. Матеріал повторюється на другий, сьомий та дванадцятий день, що дозволяє зберегти в довготривалій пам‘яті на 400% більше отриманих знань.
ШКОЛА GENIUS ENGLISH СТОЇТЬ НА 4 СТОВПАХ:
* ПРИСКОРЕНЕ НАВЧАННЯ - Запам‘ятовуйте на 400% більше без зубріння, займаючись по 20 хвилин в день.
* ОСОБИСТИЙ ВИКЛАДАЧ - Спілкуйтеся з викладачем без обмежень у зручний для вас час.
* SKYPE РЕПЕТИТОР - Skype-репетитор допоможе вам в індивідуальному порядку зміцнити слабкі місця у вашому англійською.
* РОЗМОВНИЙ КЛУБ - Спілкуйтеся з іншими студентами англійською мовою і практикуйте свою розмовну англійську.
Найшвидша школа англійської мови
З нами ви точно заговорить англійською або ми повернемо вам гроші
Сайт: geniusenglish.ru

Використовуючи авторську навчальну методику клієнт отримує вміння практичного володіння мовою в різних сферах – від бізнесу до області особистих відносин. Система будується як поетапне та швидке засвоєння мовленнєвих умінь і навичок, орієнтована на людей різних віків і професій. Серед розроблених методичних прийомів важливе місце займають техніки, що дозволяють активізувати резерви нашої психіки. У систему також включені елементи тренінгу з розвитку впевненості в собі.

Напрямки роботи:
• Позбавлення від мовних проблем різного роду (нездатність донести інформацію, переконати аудиторію, вагомо аргументувати, гідно себе презентувати, труднощі в пошуку слів у висловлюваннях. Плутана мова, кострубата, плутана, засмічена словами-паразитами).
• Постановка результативною, грамотної мови. Уміння говорити доречно, переконливо, розумно, красиво, доступно.

У чому специфіка підходу?
Завдання не тільки дати клієнту в компактній формі потрібну інформацію, але сформувати необхідний мовний навик. Авторська методика включає конкретні вправи, прийоми і техніки навчання , які активізують резерви нашої психіки. Результат використання навчальної системи - практичне володіння мовою в різних сферах життя.

ГОТУЄМО ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ КОСМОНАВТІВ ВІД 4 ДО 15 РОКІВ!

Ми вчимо:
- Швидко читати (швидкість читання збільшується в 3-5 разів)
- Красиво писати (коригування почерку за 7 тижнів)
- Точно рахувати (навички швидкого рахунку в розумі)
- Швидко думати (гнучкість і швидкість мислення)

Записуйтеся на перше безкоштовне пробне заняття!

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024