Дієтичні продукти Санкт-Петербурга



Дієтичні продукти :

Всього найменувань: 133, Переглядів: 26908

Спортопелли – це не речовина, а ПРАВИЛЬНЕ харчування для спортсменів (як грудка, гречка, сир і іже з ними). Ми не називаємо наш продукт пельмені, хоча зовні вони дуже схожі, найголовніше це склад. Ми використовуємо тільки сировину вищої якості, а не продукти відпрацювання, без будь-яких консервантів і підсилювачів смаку, все натуральне і корисне. Форель і креветка в нашому продукті виключно океанічні, а не штучно вирощені. Окремо відзначимо тісто, від якого не повніють, оскільки в його складі борошно ДУРУМ з твердих сортів пшениці, з низьким глікемічним індексом(повільні вуглеводи).

Спортопелли сприяють набору сухий м‘язової маси і активному спалюванню жирової прошарку. Завдяки вхідним в його склад незамінних жирних кислот Омега-3, спортопелли підсилюють вироблення головного чоловічого гормону – тестостерону – і допомагають досягти вражаючих результатів як у спорті, так і в особистому житті.
Нічого зайвого. Тільки натуральний склад на основі атлантичної форелі і дурума – дієтичної борошна з підвищеним вмістом білків. Ніяких компромісів. Тільки приголомшливий смак і зручність приготування.
Спортопелли прискорюють процес спалювання жирової прошарку і ідеально підходять в якості основного харчування для схуднення. Завдяки вхідним в його склад незамінних жирних кислот Омега-3, спортопелли знижують рівень інсуліну в крові і тим самим допомагають боротися з апетитом. Більше того, постійне споживання Омега-3 з часом відключає гени, що відповідають за накопичення жирових клітин в організмі.
Ніякої «хімії». Тільки натуральний склад на основі атлантичної форелі і дурума – дієтичної борошна зі зниженим вмістом вуглеводів. Ніяких компромісів. Тільки приголомшливий смак і зручність приготування.

- Кедрова продукція з Сибіру
Цілюща кедрове масло. Горіх. Живиця. Макуха. Сиропи з хвої кедра. Зубні пасти. Крему на основі живиці, бджолиного воску і прополісу. Цілющі ефірні масла.

- Продукція з Родових помість
Лікувальні мазі і бальзами. Салаирский мед (гірський Алтай), Іван-чай і ароматні трав‘яні збори. Подушки з натуральними наповнювачами. Натуральні шампуні. Мило ручної роботи та багато іншого!

- Вироби народних промислів
Кедрові діжки. Кедрові вироби для лазні. Кедрова посуд. Іграшки з натурального дерева ручної роботи.

- Книги Ст. Н.Мегре

У Санкт-Петербурзі багато людей вже добре знайомі з продуктами корпорації, але на жаль, не знають як їх придбати, зареєструватися, стати клієнтом або партнером-консультантом в "Сибірському здоров‘я". На сайті можна зареєструватися в Сибірському здоров‘я в Санкт-Петербурзі та інших містах та отримати картку Консультанта або Привілейованого клієнта

Gym kitchen доставка правильного харчування ...
Санкт-Петербург , 17-я лінія Василівського острови, 66

тел. +7 (812) 984-62-00
Актуально на 01.01.2018
Muscleshop
Санкт-Петербург , Цивільний проспект, 41А, секція B89

тел. +7 (812) 676-56-00
Актуально на 01.01.2018

1

... 

3

4

5

6

7

8

9

... 

14

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024