Діагностичні препарати та прилади Санкт-Петербурга



Діагностичні препарати та прилади :

Всього найменувань: 24, Переглядів: 10463

Альфа-Тест – провідний постачальник обладнання і приладів для неруйнівного контролю в галузі нафтогазової, металургійної, атомної, машинобудівної, авіаційної, хімічної промисловості Росії та країн ближнього зарубіжжя.
Крім того, компанія надає широкий спектр сервісних послуг і здійснює повний супровід клієнтів на всіх етапах співпраці. Завдяки команді висококваліфікованих фахівців і комплексного підходу, Альфа-Тест здійснює проекти будь-якої складності в максимально можливі терміни.
Багаторічна співпраця з провідними виробниками приладів і засобів неразрушаюшего контролю, дозволяє компанії гарантувати широкий асортимент, гнучку цінову політику і мінімальні терміни поставки.
Максимально стислі терміни поставки по всій території Росії забезпечуються також і тим, що офіси компанії розташовані в Санкт-Петербурзі і Челябінську.
ТОВ «Альфа-Тест» поставляє прилади для неруйнівного контролю , обладнання для механічних випробувань, витратні матеріали — все, що потрібно для моніторингу виробничих процесів в різних галузях промисловості, контролю продукції або контролю об‘єктів в польових умовах. Пропонуємо Вам купити сучасні, високоточні і надійні прилади: газоаналізатори, пірометри, термометри, відеоскопи, спектрометри, шумометри, люксметры, тахометри, вимірювачі вологості, твердоміри, товщиноміри, обладнання для магнітної дефектоскопії і багато іншого. Фахівці нашої компанії допоможуть Вам підібрати обладнання ПК, що підходить під Ваші задачі за оптимальною ціною. Ми надамо Вам повну технічну інформацію, незалежно від того, знадобитися Вам купити один прилад або оснастити цілу лабораторію.

Широкий асортимент обладнання НК різного профілю, зручний сервіс, тех. підтримка робить засоби неруйнівного контролю більш доступними, що сприяє їх активному впровадженню на найбільші підприємства Російської Федерації.
Застосування даних приладів і технологій широко поширене як у заводських, так і в лабораторних умовах. Наприклад, вони допомагають оцінити якість сировини і надійність деталей, елементів ще в процесі виробництва, що сприяє зменшенню бракованих партій та появи низькоякісних виробів. Прилади неруйнівного контролю використовуються в тих сферах, де надійність конструкцій безпосередньо пов‘язана із збереженням життя і здоров‘я людей (будівництво, охорона здоров‘я, авіація тощо).

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024