Брокерські компанії Санкт-Петербурга



Брокерські компанії :

Всього найменувань: 696, Переглядів: 121617

Компанія Биэндби — була заснована в 2011 році і на сьогоднішній день є активно розвиває брокером в сфері надання послуг доступу до міжнародних торгівельних майданчиків на фінансових ринках.

General Invest – інвестиційна компанія зі 100% іноземним капіталом. Входить в однойменний міжнародний холдинг, заснований у 2008 році потомственим фінансистом Вінченцо Трані. Головний офіс холдингу розташований у Швейцарії. Надає послуги з довірчого управління капіталом великих приватних і корпоративних клієнтів, а також сімейним добробутом (Family Office). Сьогодні обсяг активів під управлінням General Invest становить понад €1 млрд.
Офіси компаній холдингу розташовані в Швейцарії, Італії, Люксембурзі і ряді міст Росії, а широка мережа партнерів охоплює більшість країн по всьому світу.

Брокерське обслуговування на фондовому ринку, інтернет-трейдинг, купівля і продаж акцій - основні напрямки діяльності нашої компанії.

Інноваційна компанія «ЗРОСТАННЯ» — колектив, об‘єднаний в 2008 році групою професіоналів, які мають багаторічний досвід роботи на фондовому ринку Росії.
В даний час Компанія надає послуги за такими напрямками:
• підключення приватних інвесторів до торгів на Московській біржі (ми є агентом великого брокера),
• купівля та продаж цінних паперів у фізичних осіб, мінімальний дисконт 3%
• просвітницька та консультаційна діяльність.
Запорукою успіху компанії є високий професіоналізм наших співробітників. Чітке позиціонування на ринку, прозорість та бездоганна ділова репутація служать основою для стабільної та надійної роботи нашої компанії.

Стратегія розвитку компанії передбачає наступне:
• подальше зміцнення позицій на російському фондовому ринку,
• постійне вдосконалення якості предостовляемого клієнтам компанії сервісу,
• освоєння нових напрямків діяльності компанії з метою надання більшої кількості послуг для приватних і корпоративних клієнтів.

Brokers.Ru – найбільший інформаційний портал про брокерських компаніях, запущений в лютому 2014 року. На сайті представлена найбільш повна, достовірна і свіжа інформація про характеристики та послуги брокерів. Підтримка рівня актуальності інформації забезпечується представниками брокерів через особисті кабінети. Контролювати таку ефективну схему роботи порталу допомагають редактори.

Кредитно-брокерська компанія "Національне Кредитне Бюро" надасть ефективну допомогу з питань кредитування (споживчого, іпотечного, заставного).


Чому segurospb?! Все просто!

Нашими клієнтами вже стали понад 1000 фізичних осіб та юридичних осіб
З нами Ви економите час! Страхові поліси з безкоштовною доставкою по СПб в день замовлення
Працюємо 7 днів на тиждень
Працюємо тільки з надійними страховими компаніями
100 % гарантія вигідної пропозиції
Прозора ціна. Ви самі вибираєте необхідні опції, а наші менеджери підкажуть, у разі виникнення якихось питань
Індивідуальний підхід
Юридична підтримка
Партнерська і бонусна програма
Нам ДОВІРЯЮТЬ і РЕКОМЕНДУЮТЬ своїм близьким!

«Північно-Західний Центр Консалтингу та Продажу Бізнесу» лідер ринку з продажу готового бізнесу в Санкт-Петербурзі. Ми допомагаємо клієнтам продати, купити, здати в оренду бізнес – в Санкт-Петербурзі, Ленінградській області, Москві і по всій Росії.
На даний момент у нас у продажу понад 7 000 різних бізнесів, а також наша закрита база нараховує більше 30 000 реальних покупців, готових вкладати гроші і, можливо, що саме у Ваш бізнес!
Також створимо для Вас бізнес з гарантією прибутку. Це означає, що ви нічим не ризикуєте — вклавши гроші ви повернете 100% протягом 7-9 місяців і далі будете отримувати чистий прибуток. Гарантію окупності і прибутку ми прописуємо в договорі.

Продати свій бізнес, знайти прибутковий готовий бізнес, або отримати консультацію Ви можете залишивши заявку на сайті http://www.allpbspb.ru/

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

70

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024