Благодійні фонди Санкт-Петербурга



Благодійні фонди :

Всього найменувань: 229, Переглядів: 99323
Північно-Західний фонд Інваліди внутрішніх військ Росії ...
Санкт-Петербург , набережній річки Мийки, 110, літера А

тел. +7 (812) 710-83-56
Актуально на 01.01.2018
СПб філія фонду Джойнт ...
Санкт-Петербург , Невський просп., 153

тел. +7 (812) 271-44-30
Актуально на 01.01.2018
Фонд Супер-Благодійність ...
Санкт-Петербург , вул. Мартиновська, 6, корп.1

тел. +7 (965) 050-31-25
Актуально на 01.01.2018

Програма підтримки молодіжного підприємництва — поточна діяльність Фонду, яка за своїм змістом є БЛАГОДІЙНОЮ та спрямована на підтримку молодих підприємців-початківців. Це — ефективна і доброзичлива майданчик для запуску своєї справи.

Фонд безкорисливо і виключно в інтересах молодих людей допомагає починаючим підприємцям втілити їх бізнес-проекти в життя. Крім безкоштовної допомоги в оцінці бізнес-ідеї, аналізі та підготовці бізнес-плану, Фонд надає можливість молодим людям мати поруч досвідченого і надійного наставника-професіонала і отримати стартовий капітал у формі беззаставного пільгового кредиту.

Щоб стати учасником Програми підтримки Фонду "АГАТ" необхідно заповнити анкету на сайті: http://www.agatefund.ru/anketa, описавши Ваш проект і залишивши контактну інформацію про себе для зв‘язку. Фонд гарантує повну конфіденційність всіх даних звернулася за допомогою до нас.

Допомога талановитим дітям у сфері мистецтва танцю,опери та живопису.
Робота з дітьми інвалідами , допомога ветеранам сцени .

Благодійний фонд "Тихвінської Ікони Божої Матері". Надає допомогу багатодітним сім‘ям, сім‘ям з дітьми інвалідами, неповним сім‘ям і для людей, що потрапили в складну життєву ситуацію. Завдання фонду - підтримувати і здійснювати допомогу багатодітним сім‘ям, сім‘ям з дітьми інвалідами і матерям одиначкам, ми допомагаємо і підтримуємо незахищені верстви населення та людей, що потрапили в складну життєву ситуацію.
www.blagotvorite.com
Санкт-Петербургул, Червоне Село, вул. Массальского, 4А

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024