Автоперевезення та експедирування Санкт-Петербурга



Автоперевезення та експедирування :

Всього найменувань: 4040, Переглядів: 236638

Щебінь, пісок та інші інертні матеріали оперативно та в строк привезе Вам на будівельний майданчик Санкт-Петербурга і області ТОВ Армада. Будь-які обсяги. Різні самоскиди.

Асоціація АПНегГ створена для об‘єднання перевізників негабаритних та важких вантажів. Ось лише деякі з проблем, що стоять перед галуззю та її учасниками:
підвищення безпеки і надійності перевезень операторів
підвищення ефективності та стабільності транспортного бізнесу (в т. ч. для зростання інвестицій)
оптимізація витрат виробників на логістику у зв‘язку зі стагнацією попиту, збільшенням конкуренції, підвищенням фіскального навантаження
захист інтересів операторів ринку при реалізації законодавчих новацій держави, як в частині умов для бізнесу в частині регулювання самої галузі.
Для виконання цих завдань необхідно участь, точкова правка, а часом і значна корекція буквально у всіх аспектах діяльності: порядок погодження та видачі дозвільної документації, робота служб ДАІ, транспортної інспекції та вагового контролю, митних органів, добропорядність замовників і посередників, РОЗУМНА конкуренція учасників ринку. Асоціація АПНегГ і вирішує ці задачі, захищаючи Ваші інтереси! Крім того, ми надаємо допомогу юридичну, інформаційну, організаційну та методичну для перевізників негабаритних та важких вантажів. Для членів асоціації доступні знижки від наших партнерів – страхових компаній, продавців запчастин, техдопомоги на дорогах і інших. Вступайте в Асоціацію АПНегГ, тільки разом ми сила!

Перевезення вантажів по Санкт-Петербургу, Льон.Області. Росії, Європі. Збірні вантажі. Оренда спецтехніки. Транспортний аутсорсинг.

Транспортно-експедиторська фірма "Балт-Марін" надає послуги з авто - та змішаних перевезень (авіа-,ж/д, пором) в межах Росії і в країни СНД.
Наші основні напрямки діяльності: негабарит, квартирні переїзди, контейнери, автомобільна доставка, транспортування у віддалені регіони (Крайня Північ і т. д.). Приватним особам пропонуємо недорогі міжміські переїзди. Також здійснюємо транспортування нових і старих автомобілів.

Ми пропонуємо весь спектр транспортних логістичних завдань СПб: доставка СПб - Москва, перевезення обладнання, перевезення збірних вантажів та ін. Відповімо Вам за тел. +7 (812) 970-29-35.

Транспортна компанія ТОВ "БТК" вийшла на ринок вантажоперевезень в 2008 році, головним критерієм нашої роботи є зручність Клієнта, його впевненість у надійному перевізника, можливість подати будь-який транспорт в будь-яку точку Росії. Послуги компанії: вантажоперевезення по всій Росії , подача машини по дзвінку "день у день", тенту, шаланди, рефи, ізотермічні напівпричепи, страхування вантажів, оренда автокрана, маніпулятора по Санкт-Петербургу і Ленінградської області, негабаритні перевезення.

Доставка збірних і генеральних вантажів з Китаю, Європи, США, Туреччини та інших країн світу. Митне оформлення, страхування вантажів, відповідальне зберігання вантажу, сертифікація, організація оплати. Послуги надаються тільки юридичним особам і індивідуальним підприємцям. Можливе оформлення поставки від російського постачальника.

Вантажоперевезення по Росії, всі види транспорту, короткі терміни, низькі ціни.

ТОВ «АСТ СПБ» здійснює комплексні поставки нерудних матеріалів на будівельні об‘єкти Санкт-Петербурга і Ленінградської області.
За рахунок парку власної спецтехніки, розташованого на Півночі Санкт-Петербурга, а також партнерськими відносинами з провідними видобувними кар‘єрами Ленінградської області, ми протягом 8-ми років здійснюємо доставку піску, щебеню та інших інертних матеріалів. Доставка здійснюється не тільки за відмінною ціною, але і в найкоротші терміни.
Завдяки тому що наша технічна база наша розташована поблизу КАД , ми значно економимо на доставці матеріалів.
Нерудні матеріали з доставкою по СПб – ДНМ Неруд
Ми працюємо як з корпоративними клієнтами, так і з приватними клієнтами.
Замовте у нас розрахунок поставки нерудки і ви переконаєтесь наскільки привабливим буде ціна.
Наша адреса: Санкт-Петербург, пр-кт. Луначарського, д. 56, к. 1 офіс 242
Телефон: +7-931-244-56-76
Сайт: https://dostavkapeskaspb.ru/

Все для упаковки, підйому і перевезення вантажів.

Виготовлення та продаж пакувальних, обв‘язувальних матеріалів, вантажозахватних пристосувань, сталевих канатів і інструментів. Сталеві, оцинковані, нержавіючі і пружинні стрічки (марки сталі 0,8 ПС і 65Г) для штампування та гнуття. Прямі поставки з заводів. Відправка в будь-який регіон Росії та країн СНД.

1

... 

5

6

7

8

9

10

11

... 

404

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024