Юридичні послуги Раменського



Юридичні послуги :

Всього найменувань: 49, Переглядів: 237864
Адвокатський кабінет Суворова Олексія Олександровича ...
Раменське , вул. Чугунова, 34

тел. +7 (926) 283-57-55
Актуально на 01.01.2018

Арбітраж, представництво інтересів в суді загальної юрисдикції, податкові спори, супровід угод з нерухомістю, реєстрація ТОВ, АТ, консультації

Юридична консультація (у будь-який час); складання позовних заяв, скарг, претензій; представництво в суді; оформлення нерухомості; юридичний супровід угод; виробництво будівельно-технічних експертиз і багато іншого.

Компанія «Класні Рішення» здатна впоратися з будь-яким завданням по комплектуванню пакета документів, складання тексту заяви в будь-який орган ФМС Росії для отримання Рішення щодо класифікації товару з необхідним кодом, відповідним чинним правилам, які інтерпретують Товарну номенклатуру ЗЕД ЄАЕС.

Московська колегія адвокатів «Міжнародний правозахисний центр «Принципова позиція» надає послуги по захисту Ваших інтересів по кримінальним, цивільним та адміністративним справам. Консультації, складання позовної заяви, заперечень на позов, апеляційної, касаційної і наглядової скарги. Захист інтересів на попередньому слідстві, в суді. Представлення Ваших інтересів у цивільних та арбітражних справах, як позивача, так і відповідача. Адвокати та юристи мають позитивний практичний досвід на протязі 10 років своєї юридичної діяльності. Зокрема досвід при розслідуванні тяжких та особливо тяжких злочинів, у тому числі багатоепізодних, а також розгляді справ, пов‘язаних зі спадковими відносинами (відновлення строку для прийняття спадщини, визнання заповіту недійсним, визнання факту фактичного прийняття спадщини), вирішення земельних спорів, розділ спільного майна подружжя. Проводить правові експертизи, юридичний супровід угод, у тому числі з нерухомістю та землею (оцінка ризиків, перевірка договору купівлі - продажу, складання всіх видів договорів, участь у переговорах і т. д.).

Команда професіоналів з досвідом роботи більше 10 років надає правову допомогу населенню у різних галузях права.
На нашому рахунку понад 2 000 виграних судових справ.
ПОПУЛЯРНЕ:
* спадщину (оформлення, оспорювання заповіту, вступ через суд, відновлення строків прийняття);
* нерухомість (оформлення землі, будинків в СНТ, ІЖС, самовільних будівель, допомога в угодах);
* АВТОЮРИСТ:
- СПОРИ ЗІ СТРАХОВИМИ КОМПАНІЯМИ - СТЯГНЕННЯ СТРАХОВОГО ВІДШКОДУВАННЯ РАЗОМ З НЕУСТОЙКОЮ, 50 % ШТРАФОМ і моральною шкодою;
- Оскарження постанов ДАІ;
- Правова допомога при ДТП;
* Захист прав СПОЖИВАЧІВ, у т. ч. через суд, із стягненням штрафних санкцій;
* Допомогу ошуканим пайовикам (захист інтересів в банкрутом справі в суді; стягнення неустойки з забудовника);
* Сімейні спори (розлучення, розділ майна, аліменти, порядок спілкування з дитиною, визначення ПМП дитини, зняття з реєстраційного обліку за місцем проживання);
* Трудові спори (поновлення на роботі, оскарження штрафних санкцій)
* Представлення Ваших інтересів у приставів (виконавче провадження);
* А Р Б І Т Р А Ж;
* Абонентське обслуговування юр.осіб

Запишіться на безкоштовну консультацію за телефоном: 8-903-172-49-82 або задайте своє питання ел.поштою: dexter2004@yandex.ru і ми обов‘язково Вам відповімо.

ВАЖЛИВО!
Сума витрачена нашими клієнтами на оплату послуг представника включається в суму позовних вимог, що, в свою чергу, відповідно до статті 100 ЦПК РФ стягується судом на користь позивача з відповідача.
* Визначення Конституційного Суду РФ від 21.12.2004 р. № 454-О: "Виносячи мотивоване рішення про зміну розміру сум, що стягуються на відшкодування судових витрат, суд не вправі зменшувати його довільно, тим більше, якщо інша сторона не заявляє заперечення і не представляє докази надмірності витрат з неї витрат."

Єдиний правовий центр
Раменське , вул. Радянська, 6, ТЦ Експрес, оф. 520

тел. +7 (915) 294-05-77
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024