Штори і карнизи Раменського



Штори і карнизи :

Всього найменувань: 55, Переглядів: 108005

Штори, карнизи, електроприводні карнизи, мотузкові штори, жалюзі, плісе, еркерні карнизи, штори на люверсах, штори на кухню, виїзд дизайнера безкоштовно, виїзд замірника, японські панелі, аксесуари, пошиття, ажурні ламбрекени, вертикальні жалюзі, рулонні штори, римські штори, австрійські штори, штори, люстри, штори у вітальню, штори в спальню, подушки, покривало, французькі штори, ламбрекени, сваги, бандо, штори в дитячу.

Виїзд дизайнера зі зразками і розробка дизайну безкоштовно при оформленні замовлення на штори в салоні штор «Маріель»
Наші дизайнери високо-кваліфіковані з великим досвідом мають, текстильне, художня освіта. Дизайнери компанії «Маріель» завжди створюють авторські ескізи а ательє нашої компанії, його втілює в реальність.
Салони штор «Маріель» пропонують величезний вибір виробів для оформлення вікон. Наші роботи створюють затишок у будинку, підкреслюють ділову обстановку в офісі, а ресторани та кафе наповнюють особливою урочистістю. Наші дизайнери, виїхавши на об‘єкт, порекомендую найбільш вдале рішення для вашого інтер‘єру, враховуючи всі Ваші побажання. З нами Ваш будинок заграє новими фарбами. Текстиль здатний не тільки доповнити, але і значно змінити кімнату. Різноманітні фасони високоякісних штор , допоможуть створити дизайн вікна Вашої мрії.
Особливу увагу слід звернути на пошиття штор, дизайн-компанії «Маріель»-це гарантія якості, професіоналізм кравців. Всі вироби відшиваються на професійному обладнанні в нашому ательє.

В наших салонах «Маріель» Вам запропонують широкий асортимент штор, тюлей, рулонних штор, штори плісе, австрійські штори, французькі штори, карнизи з керуванням, горизонтальні жалюзі, замовити в Москві, замовити в Раменському, штори на підкладці, замовити в Пушкіно, штори на дачу, штори в спальню, штори в зал, штори на кухню, штори на замовлення, вертикальні жалюзі, виїзд дизайнера, портьєрні тканини, японські панелі, японські карнизи, римські карнизи, карнизи металеві, профільні карнизи, моторизовані карнизи, карнизи з пультом управління, карнизи для еркерних вікон, карнизи аркою, покривало, покривало з воланом, покривало з рюшами, покривало на термостежке, покривало в стилі модерн, штори в класичному стилі, штори в стилі МОДЕРН, штори в стилі ХАЙ-ТЕК, штори в стилі Прованс, штори в стилі Арт - деко, штори в стилі Шеббі - шик, штори в стилі Бароко, Японський стиль штор, Італійський стиль штор, натуральний тканини, тканини льон для штор, виїзд дизайнера в Москві і в Московській області. Виїзд дизайнера на будинок безкоштовно. Замовити штори не дорого в Москві, замовити штори зі знижкою, не дорогі штори, штори з великою знижкою. Виїзд дизайнера з оброзцами.

Продаж не дорого москітних сіток на вікна, двері. Завмер, установка.

Пошиття штор на замовлення, карнизи, жалюзі, аксесуари, тканини. Безкоштовні консультації, виїзд замірника, установка.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024