Вікна Раменського



Вікна :

Всього найменувань: 70, Переглядів: 273164

Наша компанія надає послуги з установки вікон більш 10 років. Працюємо якісно і в строк! Виїзд замірника безкоштовно! Так само надаємо послуги з утеплення, скління, ремонту балконів, лоджій під ключ. Вся робота проводиться за договором, з гарантіями від 1 року.

Наша організація здійснює наступний комплекс послуг:

-Поставка та установка вікон ПВХ
-Скління і обробка балконів і лоджій
-Поставка та встановлення всіх видів жалюзі
-Установка натяжних стель

Звертаючись в нашу компанію, Ви гарантовано отримуєте кращу якість і сервіс при мінімальних витратах.

Наша компанія працює в місті Раменське вже більше п‘яти років. Нашими фахівцями було встановлено та відремонтовано кілька тисяч вікон різних форм, розмірів і кольорів. Ми гарантуємо високу якість наших робіт і надаємо гарантію. Для постійних клієнтів діють знижки. Наші ціни і обслуговування приємно Вас порадують.
Щоб замовити установку вікна або скління балкона, лоджії Ви можете зв‘язатися з нашими менеджерами по телефону або заповнити форму на сайті: http://okna-plastics.ru/. Також Ви можете викликати замірника, який підбере найкращий варіант, тому що до кожного клієнта у нас індивідуальний підхід і ми враховуємо Вашу думку.

Виробництво, продаж, монтаж світлопрозорих конструкцій з ПВХ і AL.
Технологія GREENLINE.
Гарантія 60 міс.

Офіс продажів: Бронниці, поворот з траси А-107 на Малино.

Пластикові вікна та двері. Виробництво, монтаж, установка вікон ПВХ. Скління балконів і лоджій ПВХ конструкціями. Гарантійне обслуговування, ремонт пластикових вікон і дверей.
Алюмінієві конструкції різного призначення. Виробництво алюмінієвих вікон і дверей. Скління балконів, лоджій алюмінієвими конструкціями. Алюмінієві фасади, вітражі, теплиці. Виготовлення та монтаж нестандартних алюмінієвих конструкцій. Гарантійне обслуговування, ремонт алюмінієвих конструкцій.
Скління балконів і лоджій. Скління балконів і лоджій ділять на холодне і тепле. Перший варіант захищає від вітру і опадів, роблячи приміщення придатним для зберігання речей. Другий – перетворює балкон/лоджія в повноцінне продовження житла з комфортною температурою в холодний період року.
Установка кондиціонерів.

Компанія «Технологія затишку» пропонує професійну установку натяжних стель преміум-класу від французького бренду DELUXE-M за доступними цінами.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024