Меблі Раменського



Меблі :

Всього найменувань: 51, Переглядів: 364139

Меблі в наявності і на замовлення. У нашому магазині представлений великий вибір м‘яких та корпусних меблів, в тому числі кухні, шафи-купе, дитячі меблі, спальні, передпокої, вітальні, а так само матраци.

Кухні та меблі від економ до преміум класу

Пропонуємо Вам до розгляду широкий каталог металевих меблів від виробника. Стелажі, верстаки, шафи для спецодягу, сейфи, візки, вуличні поштові скриньки, під‘їзні поштові скриньки, шафи для зберігання зброї, лавки, банкетки, торгові стійки та рекламні стенди, металеві ліжка, двоярусні ліжка, ліжка для готелів. На сайті sklad-50.ru представлений великий асортимент виробів з металу за оптимальними цінами, який збирався більше 10 років і якості пропорційно ціною. Наша компанія готова привезти і змонтувати нашу залізну меблі на Вашій території.
Доставимо в міста Раменське, Ногінськ, Залізничний, Електросталь, Ступіно, Кашира, Жуковський, Воскресенськ, Электроугли, Броницы, Павловський Посад та інші міста Підмосков‘я. Наші менеджери проконсультують Вас і допоможуть підібрати оптимальні позиції. Дуже велика кількість продукції тримаємо на складі.

В наших салонах «Маріель» Вам запропонують широкий асортимент штор, тюль, рулонних штор, штори плісе, австрійські штори, французькі штори, карнизи з керуванням, горизонтальні жалюзі, замовити в Москві, замовити в Раменському, штори на підкладці, замовити в Пушкіно, штори на дачу, штори в спальню, штори в зал, штори на кухню, штори на замовлення, вертикальні жалюзі, виїзд дизайнера, портьєрні тканини, японські панелі, японські карнизи, римські карнизи, карнизи металеві, профільні карнизи, моторизовані карнизи, карнизи з пультом управління, карнизи для еркерних вікон, карнизи аркою, покривало, покривало з воланом, покривало з рюшами, покривало на термостежке, покривало в стилі модерн, штори в класичному стилі, штори в стилі МОДЕРН, штори в стилі ХАЙ-ТЕК, штори в стилі Прованс, штори в стилі Арт-деко, штори в стилі Шеббі - шик, штори в стилі Бароко, Японський стиль штор, Італійський стиль штор, натуральний тканини, тканини льон для штор, виїзд дизайнера в Москві і в Московській області. Виїзд дизайнера на будинок безкоштовно. Замовити штори не дорого в Москві, замовити штори зі знижкою, не дорогі штори, штори з великою знижкою. Виїзд дизайнера зі зразками

Кухні, дивани, столи і стільці, люстри Італійського виробництва, а також вироблені в Росії на європейському обладнанні.

Корпусні меблі від виробника в Раменському! Вся меблі в одному місці: кухні, шафи-купе, передпокої, вітальні, дитячі та багато іншого... Ціни виробника. Розстрочка без переплат. Замір, проект, доставка, монтаж - Ви просто відпочиваєте. Знижки і подарунки.

Меблевий магазин , що знаходиться на цокольному поверсі торгового комплексу «Тріумф», розташованого у самому центрі міста Раменське Московської області, біля залізничної станції «Раменське», навпроти міського суду і прокуратури.

Dolce home
Раменське , Північне шосе, 6

тел. 8 (926) 421-12-60
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024