3D-друк Раменського



3D-друк :

Всього найменувань: 14, Переглядів: 101948
Готель "На Фабричній"
Раменське , 140105, вул. Високовольтна, 22

тел. 8 (909) 910-36-31
Актуально на 01.01.2018

Постачання електричного, ручного, слюсарного інструменту, абразивів, алмазного інструменту, витратних матеріалів для проведення будівельних і ремонтних робіт.

Опт і роздріб.
Готівковий/безготівковий розрахунок.
Замовлення товару on-line.
Багатофункціональний особистий кабінет для постійних покупців.

Європейські і світові бренди.

Makita, DeWalt, FORCE, Kraftool, ВІТТЕ, WILPU, NWS, KEIL, DRONCO, PUREVA, Metabo, SPARTA, RAPID, JONNESWAY, OMBRA, GROSS, ABAC, DIAM, FIT, MATRIX, Husqvarna, Partner, STIHL, Elitech, DreBo, MP.S, ELMOS, Kress, Sparky, BOSCH, CONDTROL, STABILA, INFINITER, Hitachi, OLFA, NOVUS, Damask, DENZEL, ENDRESS, Fubag, Skat, Penosil, STAYER, REMS, Rothenberger, PROVIDUS PLUS, BERNZOMATIC, KEMPER, Mr.Logo, Ryobi, Енкор ЗУБР, Калібр, Світозар, СТІН, АТАКА, ЕЙФЕЛЬ
Понад 8.000 найменувань в базі.
Щоденне оновлення залишків на сайті http://www.evroins.ru
Замовлення за каталогами Постачальників.

Дітям від 3-5 років

Комплексні заняття у міні-групах:
Творчість(ліплення,малювання,аплікація)
Вивчення літер (методика Зайцева)
Веселий рахунок (розвиток логіки)
Музичні заняття
Йога

Дітям від 5-7 років

Підготовка до школи (орієнтування на папері,читання, готуємо руку до письма, розвиток логіки, уваги, посидючості, дисципліни.)
Музика (піаніно)
Англійська мова
Психолог
Логопед
Йога

Для школярів відкрита репетиторська кімната.

Англійська мова
Йога
Російська мова
Психолог
Математика
Техніка читання

Програма підготовки дітей до школи.

Формування пізнавального інтересу, бажання пізнавати нове.
Розвиток логіки-аналіз,синтез,порівняння, узагальнення, класифікація.
Розвиток мовлення-вміння викладати свої думки, будувати найпростіші умовиводи,висновки.
Розвиток пам‘яті та уваги.
Розвиток вміння встановлювати стосунки з однолітками і дорослими,формувати позитивну самооцінку.
Розвиток мовної грамоти.
Розвиток навичок читання.
По збагаченню знань про навколишній світ.

Заняття проходять разом з героями улюблених казок, які знайомлять дітей з буквами і звуками. При цьому діти набувають безліч корисних навичок:вчаться виділяти звуки в словах, ставити наголос,самостійно придумують свої казки і розповіді за допомогою картинок і іграшок, розв‘язують ребуси і кросворди.
Штрихуем фігури в різних напрямках.
Робота з трафаретами, шаблонами.
Друкування букв.

Дитяча йога

Основна мета занять йогою-настрій на позитивний лад,емоційний спокій,гармонійний розвиток тіла і духу,пізнання свого «Я». Досвідчений інструктор добирає систему вправ відповідно до віку і розвитку дитини.Систематичні заняття йогою допомагають боротися зі шкільним сколіозом,підвищує імунітет,дає вихід природній дитячій активності,тому особливо корисна неврівноваженим,непосидючим і гіперактивним дітям. Інструктор прищеплює вміння розслаблятися після великих навантажень в школі.

Музичні заняття

Музика, поряд з іншими факторами надає глибоке вплив на емоційну сферу в силу своєї вібраційної, ритмічної і мелодійної природи.
Отже, за допомогою музики можна проводити розвиваючий дозований емоційний тренінг, який призводить до поліпшення психофізичного стану організму дитини і народжує відчуття здоров‘я і щастя, в момент руху, гри. Музика також може використовуватися і в реабілітації дитини внаслідок її зв‘язку з правою півкулею мозку, яка відповідає за образне сприйняття. Активація діяльності правої півкулі мозку при створенні музичних образів призводить до пожвавлення емоційної сфери, що у свою чергу гасить домінантний осередок збудження, пов‘язаний з хворобою.

При використанні музики на заняттях з дошкільниками мова стає чіткіше, поліпшується короткочасна пам‘ять. Правильно підібрана музика дозволяє швидше запам‘ятовувати кольору, картинки, назви зображених предметів. Під впливом музики поліпшується зорове сприйняття, дає можливість позбутися від психоемоційного впливу.

 

1

2

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024