Будівельні компанії Петропавловська-Камчатського



Будівельні компанії :

Всього найменувань: 85, Переглядів: 237505

Лесстрой — ваш орієнтир на ринку заміського будівництва
Лесстрой — це віртуальна виставкова майданчик заміських будинків, лазень, побутівок, альтанок і інших об‘єктів від будівельних компаній з різних регіонів Росії. Завдання порталу — забезпечити зручний майданчик для пошуку і вибору проектів і підрядників на будівництво. Це перший у своєму роді портал, містить найбільш повну актуальну базу проектів різних споруд у зрозумілій і доступній формі. Завдяки зручності пошуку та навігації, єдиного формату представлення даних, повноти інформації та модерируемому контенту Лесстрой допомагає бажаючим мати свій заміський будинок в найкоротші терміни вирішити питання вибору підрядника, а будівельникам — знайти нових клієнтів. Вам більше не доведеться довгими місяцями вибирати проект по всім будівельним сайтів — тепер для цього достатньо зайти на Лесстрой і подивитися каталог проектів, порівняти вподобані варіанти і зв‘язатися з підрядниками на уточнення умов і типу споруди. Або створити власний тендер (оголошення) з вашими побажаннями, приблизною вартістю і відповісти компаніям, які вам напишуть.

Незалежна компанія «Будівельна експертиза» пропонує послуги з проведення недержавних будівельних експертиз і консультацій з питань будівництва на високому професійному рівні. Спеціалізованими послугами компанії є: будівельна експертиза і аудит споруджуваних і готових об‘єктів; експертиза якості будівництва і ремонту приватних будинків, котеджів і квартир; експертиза якості та кількості виконаних будівельних, монтажних, покрівельних, інжинірингових, монтажних робіт; експертиза проектно-кошторисної документації і визначення відповідності їм будівництва на кожному з його етапів; проведення досліджень обсягів заподіяної шкоди об‘єкту. Клієнтами компанії є підрядники, замовники проведення будівельних робіт, власники нерухомого майна Камчатського краю, Магаданської і Сахалінської областей.

Незалежна компанія ТОВ «Будальянс» - Петропавловськ-Камчатський пропонує послуги кошторисного супроводу будівництва, ремонту, монтажу, дизайнерських проектів для об‘єктів нерухомості приватного, комерційного, адміністративного і промислового призначення.

356 УНР
Петропавловськ-Камчатський , 683023, вул. Вулканная, 23

тел. +7 (4152) 29-68-71
Актуально на 01.01.2018
356 Управління начальника робіт ...
Петропавловськ-Камчатський , вул. Вулканная, 23

тел. +7 (415) 229-68-83
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024