Приватні клініки та медичні центри Пермі



Приватні клініки та медичні центри :

Всього найменувань: 566, Переглядів: 542026

Центр Комплексної Терапії "Здорові Люди"
Прийом психотерапевта, нарколога, невролога та психіатра. Професійно і анонімно.
Допомогу в складних життєвих ситуаціях, в яких складно впоратися поодинці.

Фахівці приватної клініки «Віта» надають послуги комплексного лікування алкоголізму. Курс лікування проводиться в стаціонарі клініки по програмі соціально-психологічної реабілітації під керівництвом кваліфікованих фахівців.

Основою діяльності є спеціалізована комплексна програма «12 кроків», розроблена для відновлення як фізичного здоров‘я пацієнтів, так і їх психічного стану.

Лікування алкозалежності в стаціонарі - процедура, яка вимагає багатьох зусиль і особливого терпіння. Для досягнення максимальної ефективності курсу лікування з пацієнтами щодня працює група психологів і психотерапевтів, завданням яких є виявлення природи залежності і допомогу в позбавленні від неї.

Кодування від алкоголізму в Єкатеринбурзі, більше десяти методів лікування алкоголізму: лазер, гіпноз, психотерапія, вакцинація, вшивание "торпеди", метод ТЕС, емоційно-стресова психотерапія, инткраниальная транслокація, метод Довженка, КВЧ-терапія та ін

КОСИБА-МЕД - медичний центр в Пермі з власної клініко-діагностичної лабораторії, очолюваної доктором медичних наук, акредитованим у Федеральному реєстрі експертів у науково-технічній сфері. Лікарі лабораторії працюють у команді з лікарями, що дозволяє призначити точне лікування в найкоротші терміни.

Медичний центр «ЛАВМЕД» надає послуги з виготовлення медичної документації та медичних книжок. Наші фахівці є професіоналами в цій сфері. З повним переліком послуг, що надаються, можна ознайомитись на нашому сайті або зателефонувавши на безкоштовний номер нашого Центру.

Dental studio
Перм , вул. 1-я Червоноармійська, 31

тел. +7 (342) 244-27-76
Актуально на 01.01.2018
Dental style
Перм , вул. 25 Жовтня, 17

тел. +7 (342) 271-40-46
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

57

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024