Будівельні компанії Одеси



Будівельні компанії :

Всього найменувань: 425, Переглядів: 238274

Жодне будівництво не може обійтися без таких матеріалів як щебінь гранітний, пісок будівельний, сіяний, великий, відсів гранітний (гранвідсів), бетон і розчин. Наше завдання полягає в тому, щоб Ви отримали товар високої якості за оптовою ціною, а також приємні враження від роботи з нами.
Бетон виготовляється змішуванням цементу, піску, щебеню і води (співвідношення їх залежить від марки цементу, фракції і вологості піску і щебеню), а також невеликих кількостей добавок (пластифікатори, гідрофобізатори, тощо). Цемент і вода є головними зв‘язуючими компонентами при виробництві бетону.

Недорогі Натяжні Стелі в Одесі від нашої компанії Teko - це кращі стелі в місті! Завжди краще якість тканини і матеріалу на будь-який смак і бюджет! Ласкаво просимо до нас на сайт!
У нас Ви можете замовити таку послугу як Монтаж і Установка Натяжних Стель Одеса! Натяжні Стелі Одеса за доступною ціною і недорого від нашої компанії — це кращий вибір стель в Одесі! Ми займаємося ремонтом, монтажем та встановленням Натяжних Стель в Одесі та Одеській області, а саме - Іллічівськ, Южне, Овідіополь, Ізмаїл, Кілія, Котовськ, Татарбунари, Білгород-Дністровський, Арциз та інші населені пункти Одеської області.

ПП Фундаментально
Одеса, пер. Майстерний, 1

тел. +38 (063) 102-33-24
Актуально на 01.01.2018

ПП "Фундаментально" вже не перший рік працює на ринку будівельних робіт Одеси.

У нас є власний цех і виїзна бригада фахівців широкого профілю. Працюємо без посередників, завдяки чому наші клієнти залишаються задоволені не лише результатом, але й нашими цінами. Ми якісно зведемо фундамент, зробимо його вимощення і опалубку, проведемо гідроізоляцію і утеплення, побудуємо підземні споруди, здійснимо їх осушення, монолітні та арматурні роботи, усе це і багато іншого може виконати наша компанія.

Переваги нашої компанії:

- Якісне виконання всіх робіт;

- Дотримання термінів будівництва;

- Висококваліфіковані фахівці, архітектори, інженери, робітники з досвідом роботи і з великим багажем знань;

- Використання якісних будматеріалів;

- Прийнятні ціни на надання послуг;

- Великий спектр надаваних послуг;

- Акуратність в роботі, всі зведені нами споруди та будівлі відповідають вимогам і стандартам. Вони довговічні, міцні, надійні і красиві.

- Можливість виправлення або усунення помилок і дефектів, допущених колишніми будівельниками в роботі;

- Удосконалення професій, технологій, технічних можливостей;

- Дотримання всіх Гостів

- Наявність документації, що дозволяє здійснювати дану діяльність, а також усіх ресурсів для реалізації проектів будь-якої складності;

- Динамічно розвивається і успішна компанія.

Якщо вам потрібне якісне будівництво або проектування будівель та інших споруд, сміливо звертайтеся в нашу компанію. Тут вам зможуть надати будь-які види послуг в області будівництва. Ми робимо свою роботу швидко у встановлені терміни, даємо гарантію на відмінну якість її виконання і розумні ціни.

Alanur Building
Одеса, вул. Успенська, 39

тел. +380 (48) 797-23-10
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

43

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024