Покрівельні роботи Одеси



Покрівельні роботи :

Всього найменувань: 47, Переглядів: 136761

» Гудрон 20-17» Одеська ремонтна будівельна гідроізоляційна кампанія.Інформація про нас: на нашому офицально сайті Гудрон20-17.Наша кампанія безпосередньо займається нанесенням Рідкої гуми - склад з бітумно-латексної емульсії, також її ще називають безшовної гідроізоляцією, двокомпонентної гідроізоляцією і гідроізоляцією холодного нанесення, сприяє абсолютної захист від води.Якщо Ви вирішили провести гідроізоляційні роботи – кращого матеріалу, ніж рідкої гуми Вам не знайти. Інноваційна характеристика рідкої гуми Стійкість до різких перепадів температур. Експлуатація покриття можлива навіть в екстремальних умовах при температурі від -50°С до +98°С. Відсутність: розчинників,екологічно чиста технологія Пожежобезпечна, Надійність і довговічність. Термін служби до 50 років полягає в її здатності до зчеплення з будь-яким матеріалом, незалежно від стадії твердіння або віку попереднього покриття. Основними місцями дефектів традиційних покриттів є шви і примикання. На відміну від традиційних «жидкоя гума» є монолітною безшовної мембраною, яка щільно прилягає і входить в зчеплення по всій площі поверхні, що ізолюється. Безшовна технологія дозволяє швидко виконувати такі роботи (до 1000 кв. м)за 10 годин.
::ГІДРОІЗОЛЯЦІЇ ПОКРІВЛІ; МІЖПОВЕРХОВИХ ПЕРЕКРИТТІВ;ПІДВАЛІВ; ФУНДАМЕНТІВ; ВІДМОСТОК; БАЛКОНІВ; САНВУЗЛІВ; ВАННИХ КІМНАТ, БАСЕЙНІВ; ВИРОБНИЧИХ ПРИМІЩЕНЬ; ПІДЗЕМНИХ І ГІДРОТЕХНІЧНИХ СПОРУД;ТУНЕЛІВ; МОСТІВ; ЗЛИВІВ; ВОДОСТОКІВ; ВОДОЗБІРНИХ ЛІЙОК; КОЛОДЯЗІВ; ПОЖЕЖНИХ РЕЗЕРВУАРІВ; РЕЗЕРВУАРІВ; БАКІВ; КОНТЕЙНЕРІВ ДЛЯ ВОДИ І ХІМІЇ; ГІДРОІЗОЛЯЦІЙНА ОБРОБКА ШВІВ МІЖ МОСТАМИ; ПІДЗЕМНИХ ІНЖЕНЕРНИХ КОМУНІКАЦІЙ;МЕТАЛЕВИХ КОНСТРУКЦІЙ. ВИГОТОВЛЕННЯ: ШТУЧНИХ ВОДОЙМ. РЕМОНТУ:ШИФЕРНИХ, МЕТАЛЕВИХ ТА ІНШИХ ДАХІВ З МАСТИЧНИХ І ЛИСТОВИХ МАТЕРІАЛІВ.
ВОНА ПІДХОДИТЬ ДЛЯ БУДЬ-ЯКИХ ПІДСТАВ, ТАКИХ ЯК: НАТУРАЛЬНИЙ І ШТУЧНИЙ КАМІНЬ; - БЕТОН; ШИФЕР; МАРМУР; ОЦИНКОВАНИЙ І ЧОРНИЙ МЕТАЛИ; ДЕРЕВО; ПЛАСТМАСИ;ПОЛІЕТИЛЕН; ПОЛІСТИРОЛ;СКЛО.
Актуально застосування «рідкої гуми» на вертикальних поверхнях — вона не «стікає» навіть при високій температурі навколишнього середовища.

Металопрофіль 1
Одеса, Україна, Одеса, проспект Небесної Сотні, 4/6

тел. +380 (97) 318-99-20
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024