Юридичні послуги Обнинска



Юридичні послуги :

Всього найменувань: 49, Переглядів: 238040
Колегія адвокатів Богайчук і партнери ...
Обнінськ , вул. Курчатова, 41

тел. +7 (910) 913-05-55
Актуально на 01.01.2018
Лекс
Обнінськ , вул. Леніна, 128, Офіс 15

тел. +7 (920) 888-01-01
Актуально на 01.01.2018
Адвокати Сухарева Л. М. і Громов А. Л. ...
Обнінськ , вул. Маркса, 71

тел. +7 (910) 912-06-72
Актуально на 01.01.2018

Всі види юридичної допомоги.

Калузька обласна колегія адвокатів ...
Обнінськ , 249032, вул. Курчатова, 41В

тел. 8 (953) 336-90-71
Актуально на 01.01.2018

Кваліфікована юридична допомога у кримінальних, цивільних, арбітражних та адміністративних справах. Представлення інтересів довірителя в будь-яких організаціях та установах.

Кваліфікована юридична допомога:
консультації у кримінальних та цивільних питань; трудові спори; звернення до суду; ведення спадкових справ; реєстрація ІП та ТОВ. Складання договорів: КУПІВЛІ-ПРОДАЖУ, ДАРУВАННЯ, МІНИ НЕРУХОМОСТІ та АВТОМОБІЛІВ.
Купівля-продаж будь-якої нерухомості (квартира, будинок, дача, зем. ділянка, комерційна нерухомість), супровід угод, встановлення меж зем. ділянок, узаконення перепланувань, допомога в оформленні приватизації. Заповнення податкової декларації при купівлі нерухомості, лікуванні, навчанні. Ми надаємо широкий спектр юридичних послуг юридичним особам, індивідуальним підприємцям.

Компанія «Авангард» надає юридичні послуги як фізичним, так і юридичним особам. Надаючи рекомендації, ми завжди намагаємося індивідуально підійти до проблем клієнта і дати йому по-справжньому змістовну та актуальну інформацію для прийняття правильного рішення.

А-ЛЕКС, юридичне агентство ...
Обнінськ , вул. Шацького, 15, офіс 1

тел. +7 (906) 509-89-92
Актуально на 01.01.2018

Досвідчені юристи із стажем більше 10 років надають юридичні послуги з широкого кола правових питань, в тому числі:
- Усні та письмові консультації;
- Судово-претензійна робота;
- Супровід бізнесу;
- Послуги по реєстрації підприємств;
- Автоюрист;
- Сімейний юрист;
- Земельні та спадкові спори.

Безкоштовне консультування! Допомога в складанні скарг, звернень, заяв, в тому числі і позовних. Виїзди юристів для вирішення різних питань, представлення інтересів в суді. Житлові спори, автоюрист, захист прав споживача, трудові спори і багато іншого!

Ми заслужили міцний авторитет у сфері надання юридичних послуг громадянам та юридичним особам.

Основні напрямки діяльності нашої юридичної фірми пов‘язані з наданням юридичних послуг організаціям, підприємцям і фізичним особам в різних галузях права, в числі яких:

Юридичні консультації;

Юридичний супровід діяльності організацій та ВП;

Складання договорів, позовних заяв та інших правових документів;

Реєстрація Товариств та Індивідуальних підприємців;

Стягнення і повернення боргів;

Професійні консультації з сімейно-правових питань і спорів. Розірвання шлюбу та поділ майна при розлученні. Стягнення аліментів на утримання дітей і непрацездатних подружжя, визначення порядку спілкування з дитиною;

Консультування по розділу спадщини. Оформлення спадщини. Допомога у проведенні заходів щодо вступу в спадщину. Допомога в оформленні прав на спадщину;

Захист прав споживачів а також захист прав з питань неякісного надання послуг і питань, пов‘язаним з придбанням товару неналежної якості та проблемами з його поверненням;

Захист у кримінальних справах приватного обвинувачення в Світовому суді;

Допомога у справах про адміністративні правопорушення. Оскарження постанов;

Арбітражні справи всіх категорій. Представлення інтересів в Арбітражному суді. Растржение договорів, стягнення заборгованості. Встановлення юридично важливих фактів. Визнання угод і договорів недійсними;

Допомога у справах щодо страхових спорів. Стягнення страхового відшкодування за КАСКО та ОСАЦВ через суд. Колосальний досвід роботи по страхових справах;

Представлення інтересів в суді загальної юрисдикції, і багато інші юридичні послуги.

Ви завжди можете отримати кваліфіковану юридичну допомогу та консультації з усіх правових питань.

Ми готові запропонувати свої послуги з представництва інтересів в арбітражному суді і судах загальної юрисдикції на будь-якій стадії процесу, забезпечення супровід угоди будь-якої складності та її юридичну чистоту.

Арбітраж — це тривалий, що вимагає особливих знань і навичок процес, успішне завершення якого багато в чому залежить від того, наскільки кваліфікований що представляє ваші інтереси в арбітражі юрист.

Метою найбільш продуктивного співробітництва та скорочення ваших витрат ми пропонує послуги з абонентського юридичного обслуговування вашої організації.

Ми надаємо послуги з юридичного обслуговування організацій будь-якої організаційно-правової форми та індивідуальних підприємців.

Життя будь-якої людини постійно потребує вирішення найрізноманітніших питань — це і житлові проблеми (розділ майна), і трудові конфлікти, і оформлення спадщини, і сімейні відносини. Тому вкрай важливо, щоб у цей момент поруч з вами виявився кваліфікований спеціаліст - юрист.

Ми надаємо широкий спектр послуг пов‘язаний з наданням кваліфікованої юридичної допомоги громадянам, підприємцям та організаціям.

Ви завжди можете отримати консультацію юриста з будь-якого питання, що цікавить вас,, будь то захист прав споживача, юридична допомога при ДТП чи ж кримінальна справа. Консультації, які ви можете отримати у фахівців нашої компанії допоможуть вам при купівлі та реєстрації нерухомості, отримання спадку і при зверненні до суду. Ми здійснимо представництво ваших інтересів в суді на будь-якій стадії процесу.

Ми завжди знайдемо найкращий вихід з найскладнішої ситуації, а ваші права будуть максимально захищені.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024