Туристичні фірми Обнинска



Туристичні фірми :

Всього найменувань: 78, Переглядів: 265932
Туристичне агентство ПутьНик ...
Обнінськ , вул. Аксьонова, 16а, пов. 3, оф. 8

тел. +7 (910) 864-63-28
Актуально на 01.01.2018
П‘ятниця
Обнінськ , 249038, пр-т Леніна, 139

тел. +7 (48439) 29-3-29
Актуально на 01.01.2018

Надійне туристичне агентство р. в Обнінську,молодий колектив професіоналів, які допоможуть підібрати вам тури за найвигіднішими цінами і від найкращих туроператорів.Допомога в оформленні віз та закордонного паспорта.Кожному клієнту надається безкоштовне таксі в аеропорт.Ми організуємо ваш відпустку від і до!

ANEX Tour – широко відома компанія, що динамічно розвивається c багатим туроператорским досвідом, згуртованим професійним колективом і надійними партнерами. Сьогодні ANEX Tour по праву вважається однією з провідних туроператорських компаній в Росії.
Марка ANEX відома у світі вже більше 18 років, а в РФ з 1998 року. Сьогодні під цим брендом успішно працюють понад 70 компаній в Росії, Україні, Казахстані, Туреччині,
Єгипті, Таїланді, Іспанії, ОАЕ, Індії та В‘єтнамі.
Спеціалізація нашої компанії – надання клієнтам всіх запитуваних послуг, пов‘язаних з відпочинком і подорожжю в Туреччині, Єгипті, Таїланді, Іспанії, ОАЕ, Греції, Марокко, Індії, В‘єтнамі, Чехії, Андоррі, Домініканській Республіці, Мексиці та Болгарії.

Взимку ми відправляємо туристів на узбережжя Червоного, Південно-Китайського і Карибського морів, Сіамської затоки, Атлантичного і Індійського океанів, на гірськолижні курорти Балканських та Піренейських гір, у сіті-тури по історичним містам Європи, а влітку – ще й до берегів Середземного і Егейського морів. Тому девіз нашої компанії звучить так: «Море сонця круглий рік!».

C 2009 року в рамках діяльності компанії ANEX Tour працює відділ корпоративного обслуговування, який пропонує туристські напрями для організації різного роду заходів, як для групових, так і для індивідуальних поїздок (MICE і VIP-туризм).

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024