Товари для здоров‘я Обнинска



Товари для здоров‘я :

Всього найменувань: 16, Переглядів: 75093

Протягом багатьох років наша компанія займається просуванням продукту і активно реалізує його як у роздрібному, так і в оптовому секторі. За останні 15 років продукт довів свою високу затребуваність на ринку не тільки Росії і країн СНД, але і в країнах Європи і навіть в США, Канаді та Японії. Безліч позитивних відгуків про наш продукт та численні дипломи та золоті медалі на світових виставках тому підтвердження!
Муміє Тянь-Шань значно відрізняється від представленого на ринку асортименту за якістю. Продукт поставляється не з Алтаю, а з Середньої Азії, з високогірних районів Тянь-Шаню (територія Киргизії, Казахстану і Китаю). Багатостороннє вивчення муміє в СРСР почали проводити саме в Середній Азії в 1970-е роки.

Основними перевагами продукту є:
100% вміст екстракту муміє (на ринку представлена продукція 30%-50%)
Вища якість, вироблений на західному обладнанні
Відповідність нормам і стандартам РФ (сертифікований ГУ НДІ харчування РАМН)
Оригінальна сучасна упаковка (зручний і герметичний блістер)
Упаковка містить 30 таб. по 0,2 гр (оптимально для одного курсу)
Муміє "Тянь-Шань" відповідає міжнародним стандартам охорони здоров‘я і поставляється в даний час в Німеччину, Чехію і Японію.
Муміє "Тянь-Шань"
Натуральныйприродныйбиостимулятор

Володіє антисептичною, загальнозміцнюючу дію, посилює процеси регенерації (самовостановления), нормалізує обмін кальцію і підвищує захисні сили організму. У кожній таблетці міститься більше 70 макро - і мікроелементів - практично весь необхідний нашому організму набір життєво важливих речовин.

1

2

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024