Штори і карнизи Обнинска



Штори і карнизи :

Всього найменувань: 34, Переглядів: 108083
Салон-ательє Декоратор ...
Обнінськ , Калузька обл., Обнінськ, вул. Белкинская, 46б, оф. 3

тел. +7 (48439) 4-92-79
Актуально на 01.01.2018
Людмила, салон штор
Обнінськ , вул. Леніна, 104

тел. +7 (910) 514-04-72
Актуально на 01.01.2018

Салон штор "Людмила" пропонує широкий вибір тканин в наявності та на замовлення, а також здійснює дизайн, пошиття та ремонт штор і ламбрекенів будь-якої складності, як класичних, так і австрійських, римських, англійських, італійських, японських, імператорських і французьких. Також виготовлення фото - штор, - тюля, - подушок, -скатертин і фотокомплектов.
Карнизи і фурнітура представлені в асортименті. У салоні проводяться роботи з крою і пошиття чохлів для м‘яких меблів, покривал і балдахінів, а також декоративних подушок і подушок для сну.
Також здійснюється професійна консультація з питань вибору тканини, розробку індивідуального дизайну інтер‘єру і оформлення вікон, підбір домашнього текстилю, в тому числі і ексклюзивного, для створення затишного інтер‘єру в будинку, ресторані, офісі, готелі і т. д. Пропонується виїзд дизайнера штор та закрійника одягу для консультації як на будинок, так і в інші торгові точки міста.
Протягом двох років салон займається ремонтом одягу, а також індивідуальним пошиттям виробів за каталогами зарубіжних дизайнерів будь-якої складності, пропонуючи повний комплекс послуг, щоб зробити гардероб кожного клієнта красивим і унікальним.

Штори, карнизи, жалюзі, рулонні, плісе, всі види штор, пошиття, заміри, монтаж, виїзд.

Компанія «Winlee» пропонує послуги з установки і продаж жалюзі в Обнінську і по всій РФ. Працюючи на цьому ринку 7 років, ми встигли себе зарекомендувати з кращого боку. Наші клієнти довіряють нам, рекомендуючи своїм друзям та знайомим як професіоналів.

Текстильна Майстерня "АртельЕ" ...
Обнінськ , 249039, вул. Енгельса, 10, праве крило

тел. 8 (910) 706-56-29
Актуально на 01.01.2018

Текстильне Оформлення вікон під "ключ" (від замірів до навішування готових виробів). Власний швейний цех. Пошиття штор, покривал, подушок та ін текстилю. Карнизи, рулонні штори і жалюзі, фотошторы. Різноманітність ПОРТЬЄРНИХ ТКАНИН виробництва Іспанії, Бельгії, Франції, Італії, Англії і Туреччини. Аксесуари. Басонные вироби. Індивідуальний підхід до вибору текстилю в інтер‘єр. Консультація та Виїзд дизайнера зі зразками на об‘єкт. Монтаж карнизів. Запрошуємо до співпраці Дизайнерів та Архітекторів. Ласкаво просимо! Завжди раді Вас бачити!

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024