Оздоблювальні роботи Обнинска



Оздоблювальні роботи :

Всього найменувань: 107, Переглядів: 242594

Ремонт квартир,будинків під ключ. Виконуємо штукатурні роботи від 220 руб. механізованим і ручним способом застосовуючи цементний і гіпсовий розчин, на обсяг знижка. Натяжні стелі власного виробництва. Штукатурка, шпаклівка, шпалери, фарбування стін, стелі, стяжка підлоги, ламінат, плитка. А так само всі види оздоблювальних, сантехнічних та інженерних робіт. Допомога у виборі і доставку матеріалів,знижка в магазинах. Швидко. Якісно. Недорого. Гарантія.

РемонтHD — провідна компанія по обробці приміщень комерційних і приватних осіб. Низькі ціни, послуги під ключ без вашої участі. Повний цикл робіт від покупки до прибирання. Досвідчені фахівці допоможуть вам прийняти вірне рішення, підібрати матеріал, порадять з плануванням. На ринку з 2010 р.

Натяжні стелі будь-якої складності і фактури, а також освітлення до них. Досвід роботи більше 7-ми років. Працюємо офіційно за договором і з гарантією 15 років. Будь-яка форма оплати. Безкоштовний замір і кожен місяць різні акції. Фото робіт можете подивитися у нас на сайті або в Instagram. Також дякую власного виробництва ми можемо дозволити собі найкоротші терміни від виміру до монтажу 1-2 дні. Працюємо тільки з якісними матеріалами і професійним обладнанням з пилососами. Звертайтеся по натяжним стелям до нас і Ви будете приємно вражені поєднанням ціни і якості.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

11

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024