Меблеві фабрики і продукція Обнинска



Меблеві фабрики і продукція :

Всього найменувань: 18, Переглядів: 130533

Компанія «Магазин Меблів»успішно займається ось уже понад 11 років виробництвом корпусних і вбудованих меблів(кухні,шафи купе,передпокої,стінки,гардеробні,бібліотеки,стійки реєстрації,торгове обладнання)та ін. меблі за індивідуальними розмірами на замовлення високої якості.Має свою виробничу базу і кілька магазинів в Калузі,Обнінську,Тулі і Москві.Так само виготовляємо фасади з пластику і плівки ПВХ.Короткі терміни виготовлення замовлень-до 15 днів.Професійний підхід від виміру(створення дизайн-проекту до монтажу.Ми спроектуємо і виготовимо меблі з урахуванням Ваших побажань ,особливостей та розмірів приміщення.Відвідайте наш сайт:www.Маг-Меблі.рф і салони продажу за адресами.Можлива консультація по телефону.

acmebel40 - інтернет представництво фабрики м‘яких Алегро-Класики в Калузькій області: поточна колекція і точки продажів. Сучасна м‘які меблі відмінної якості. На меблевому ринку з 1994 року.

На замовлення: кухні, стінки, шафи-купе, передпокої, дитячі, спальні, бібліотеки, гардеробні, заміна фасадів. Доставка, монтаж, підключення. Ціни та якість прямого виробника. Будь-які розміри без націнки за нестандарт. Підбір кольору. МДФ, масив, емаль, пластик, ПВХ, шпон. Меблі створена так, як хочеться кожному!

Виробничо-комерційна компанія ТОВ «Крафт плюс» пропонує в нашому місті великий асортимент металевих меблів безпосередньо від наших заводів виробників. Наша компанія активно займається виробництвом та реалізацією металевих меблів більше 10 років. Грамотні фахівці дозволять правильно підібрати меблі та супутні товари тим самим заощадять Ваш час і гроші. Наша компанія пропонує широкий перелік практичною металевих меблів для майстерень і СТО, хостелів та навчальних закладів, лікарень і санаторіїв, офісів, магазинів, складів і підприємств громадського харчування, і навіть для будинку, гаражу, балкони. Металеві меблі компанії ТОВ «Крафт - плюс» - це металеві шафи різного призначення архівні, абонентські, картотечні, сушильні для одягу, локери, модульні шафи, верстаки слюсарні та столярні, візки інструментальні, урни, ліжка металеві (для робітників, для гуртожитків, для таборів, для дому), сейфи в асортименті, стелажі металеві архівні, поличні, складські, торгове обладнання, столи обідні, стільці, табурети, вішалки, банкетки, лавки, будівельні огорожі, великий асортимент поштових скриньок для вулиці та під‘їзди, медичні ліжка і медичні шафи.

1

2

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024