Меблі Обнинска



Меблі :

Всього найменувань: 52, Переглядів: 365031
Італійський Квартал
Обнінськ , вул. Леніна, 139

тел. +7 (915) 891-40-01
Актуально на 01.01.2018

Виготовлення нестандартних меблів. Кухні з масиву фарбованого МДФ, пластик, скло, штучний камінь. Вітальні, передпокої, шафи купе, дитячі та багато іншого...

Меблі від кращих фабрик країни, швидка доставка, перевірена якість, найкращі ціни в Калузькій області.
Кутові диван, шафи купе, розкладні дивани відмінної якості.

Індивідуальність і самовираження — ключові слова для нашої компанії. Тому кожна кухня — це шедевр, твір мистецтва, ні з чим незрівнянне явище.
В нашому асортименті — різноманітність модулів і аксесуарів Майстерність дизайнерів і здібності наших майстрів допомагають втілити в життя будь-яку вашу ідею. Не бійтеся експериментувати і творіть — у вас все вийде.
Ми використовуємо фурнітуру, механізми та комплектуючі тільки від європейських виробників. А наша комп‘ютерна лабораторія стежить за всіма етапами виробництва. Ваша кухня прослужить вам не менше 15 років.
Придбати нову кухню — завдання не з легких. Потрібно зняти заміри приміщення і врахувати її специфіку. Вибрати матеріали. А потім привезти меблі додому і правильно її встановити. З нами все просто. Ми допоможемо вам у всьому. Пакет додаткових послуг ви отримуєте безкоштовно.

Виготовлення меблів на замовлення будь-якої складності, для дому, офісних та торгових приміщень, за індивідуальними розмірами і побажанням.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024