Комп‘ютерний ремонт і послуги Обнинска



Комп‘ютерний ремонт і послуги :

Всього найменувань: 40, Переглядів: 151774
Комп‘ютерна допомога
Обнінськ , вул. Заводська, 3

тел. +7 (953) 316-27-60
Актуально на 01.01.2018

BarBil Service - ремонт телефонів, iPhone, iPad, планшетів, ноутбуків, комп‘ютерів. Великий досвід, гарантія, помірні ціни. Наші послуги: прошивка, ремонт після залиття, падіння, ударів. Модульний ремонт, і звичайно апаратний. Професійне обладнання. Ми не працюємо на "коліні".

Доброго дня! Мене звуть Олексій, я є керівником компанії Win-Game. Наша компанія спеціалізується на складанні ігрових систем. Ми повністю задовольняємо вимоги клієнта. Працюємо з прямими постачальниками, по цьому Вам не доведеться платити магазинну націнку на "залізо". Наші ціни на багато нижче. Наше завдання при складанні або абгрейде комп‘ютера максимально збалансовано підібрати "залізо". Так само ми займаємося ремонтом комп‘ютерів і ноутбуків. Установка WINDOWS XP/7/8/8.1/10 видалення вірусів, банерів, оптимізація системи установка додаткового ПО. Чистка систем охолодження комп‘ютерів і ноутбуків. Ми раді кожному клієнту! Гарантія на всі види послуг від одного року.

Компанія Компремонт виконає збірку або абгрейд Вашого комп‘ютера за особистим замовленням у дизайнерському корпусі. Всі комплектуючі поставляються з прямих складів в Москві. Так само наша компанія надає послуги по ремонту комп‘ютерної техніки всіх видів і виробників. Установка та переустановка windows xp/7/8/8.1/10 з збереженням даних, лікування вірусів, видалення банерів, спливаючої реклами в браузерах установка додаткового програмного забезпечення чистка системи охолодження комп‘ютерів та ноутбуків, заміна що вийшли з ладу комплектуючих. Індивідуальний підхід до кожного клієнта, система знижок. Ми раді кожному клієнту!

Майстерня ремонту №1 в Обнінську.

✅ Швидке реагування і виїзд фахівця.
✅ Кваліфікований і ввічливий персонал
✅ Лояльні ціни і гнучка система знижок
✅ Безкоштовні консультації

● Ремонт комп‘ютерів і ноутбуків
● Оптимізація роботи Windows
● Обслуговування комп‘ютерів
● Встановлення антивірусу
● Заправка картриджів
● Видалення вірусів
● Видалення банера
● Налаштування Wi-Fi

Наша компанія спеціалізується на ремонті не тільки комп‘ютерної, але і мобільний техніки. Професійний і найголовніше якісний ремонт техніки Apple. Гарантія від року.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024