Приватні клініки та медичні центри Обнинска



Приватні клініки та медичні центри :

Всього найменувань: 50, Переглядів: 543125
Фенікс
Обнінськ , Калузька обл., Обнінськ р., вул. Курчатова, 6

тел. +7 (48439) 6-22-92
Актуально на 01.01.2018

Ось вже 4 роки ми допомагаємо людям вилікуватися від залежності і повернутися до нормального життя. За цей час нам вдалося зібрати відмінну команду фахівців, у якої є: нарколог - реаніматолог, психіатр - нарколог, психіатр, психолог - аддиктолог, сімейний психолог, ксенонотерапевт, терапевт. Для зручності наших пацієнтів ми надаємо послугу "виклик лікаря на дім".
Як ми росли і міцніли:
У 2013 році з групою соратників ми організували Медичний центр «Врятував» для допомоги людям, які страждають алкоголізмом. Основними фахівцями були: психіатр - нарколог, нарколог - реаніматолог. Почали надавати послугу "виклик лікаря на дім".
У 2015 ми освоїли ксенонотерапию і почали допомагати людям з неврозами, депресіями, панічними атаками, лікувати наслідки алкоголізму і наркоманії. До нас додалися психіатр і ксенонотерапевт.
У 2016 ми почали допомагати дітям з захворюваннями психоневрологічного профілю (аутизм, затримка психічного розвитку, розторможена і гіперактивної поведінки). До нас прийшов працювати кращий дитячий психоневролог міста!
У 2017 ми хочемо організувати амбулаторну терапевтичну допомогу нашому населенню і будемо набирати кваліфікованих терапевтів.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024