Товари для спорту, відпочинку й туризму Новосибірська



Товари для спорту, відпочинку й туризму :

Всього найменувань: 201, Переглядів: 139206

Наш рибальський інтернет-магазин вигідно відрізняється від звичайних магазинів тим, що Ви завжди, навіть не виходячи зі своєї квартири, можете підібрати необхідні Вам снасті. Ціни, простота і зручність покупки товарів з доставкою на будинок приємно здивують і порадують Вас.

Магазин екіпіровки для єдиноборств: бокс, грепплинг, боротьба, ММА та інші. Вся екіпіровка від боксерських рукавичок і шоломів до рашградов і шорт ММА. Аксесуари, тренажери. Більше 1800 товарів у наявності.

Інтернет-магазин Safari-Store.ru пропонує широкий асортимент товарів для активного відпочинку, хобі та туризму: пневматику, арбалети, луки, біноклі, ножі та багато іншого!

StrongPeople.ru - магазин спортивних тренажерів для дому та спортзалу у Москві та Єкатеринбурзі (доставка по Росії)

Коли людина хоче їсти, він йде в продуктовий магазин і купує їжу. Якщо у нього з‘являється необхідність у кардинальній зміні способу життя, він звертається за допомогою до професіоналів. Таким, як команда спортивного інтернет-магазину StrongPeople.

Інтернет-магазин StrongPeople – працює для тих, хто звик перемагати і скрізь бути першим. Наш сайт – це не просто віртуальний магазин, де можна купити кардіо і силові тренажери від кращих світових виробників. Ми представляємо собою згуртовану команду професіоналів, які звикли виконувати свою роботу на відмінно.

Співпрацювати з нами:

- Вигідно – ви платите виключно за тренажери, в ціну яких не входить оренда площі і зарплати цілого штату продавців;
- Зручно – ми пропонуємо широкий спектр додаткових послуг (докладні консультації on-line, установка всього обладнання, гарантійне обслуговування, співробітництво з різними транспортними компаніями);
- Швидко – вас чекає оперативна обробка замовлення, термінова доставка товару в день дзвінка (за домовленістю);
- Надійно – у нас працюють тільки професійні водії та експедитори (бережна доставка по Москві, Єкатеринбургу і за їх межами);
- Доступно – ми пропонуємо конкурентоспроможні ціни, гнучку систему знижок;
І, нарешті, просто:
- Приємно – наш кваліфікований і ввічливий персонал забезпечує індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Ми завжди тримаємо руку на пульсі і знаємо, що нового сталося в світі спорту і які останні моделі тренажерів найбільш затребувані споживачем.
StrongPeople працює тільки з перевіреними постачальниками і виробниками спортивних товарів, тому може гарантувати своїм покупцям високу якість всіх виробів, представлених в каталозі.
Крім іншого, в широкому діапазоні цін і спеціальних пропозицій ми пропонуємо найрізноманітніші тренажери в місті Єкатеринбург – вам буде важко піти від нас без покупки.

Багатий асортимент спортивних товарів для дітей і дорослих, оптимальне співвідношення ціна-якість, компетентні менеджери-консультанти, щоденна доставка і функціональний інтерфейс сайту – всі ці елементи складають єдину ланцюг під назвою: інтернет-магазин тренажерів StrongPeople.ru.

Ремонт всіх видів електронної техніки:
телевізорів,
комп‘ютерів,
побутової техніки,
аудіо - та відеотехніки,
електричних бігових доріжок і велотренажерів.

Професійний ремонт, оригінальні запчастини і комплектуючі, гарантія, якість, сервіс!

Попередній запис на діагностику за телефонами.

Основним напрямком діяльності компанії «Гермес» (SPORTNSK) є постачання спортивного обладнання, інвентарю та екіпіровки в навчально-виховні заклади, розташовані на території РФ. Ми працюємо з 2015 року і вже заслужили особливу повагу клієнтів, завдяки наступним
особливостями:
•Низькі ціни на всі види товарів! Ми ведемо пряму співпрацю з виробниками спорттоварів та офіційними дилерами, що дозволяє встановити мінімальний цінник на кожну одиницю продукції.
•Тривала гарантія. Все обладнання, інвентар та екіпіровка поставляється в фірмовій упаковці укомплектовується гарантійним листом від виробника.
• Широкий асортимент. Ми постійно переглядаємо новинки ринку, відвідуємо спеціалізовані виставки і презентації, присвячені інновацій у світі спортивного обладнання. Полиці нашого магазину регулярно поповнюються найбільш цікавими, корисними і одночасно якісними новинками.
•Виготовлення обладнання під замовлення. Ми приймаємо заявки на виробництво спортивного обладнання та інвентарю за індивідуальними вимогами замовника. Грунтуючись на потребах клієнта, наші конструктори розробляють дизайн-проект з урахуванням умов експлуатації, максимальних навантажень, габаритів і колірних рішень. Після затвердження ескізу замовником, проект передається в спеціалізовану майстерню для його реалізації.
•Мінімальний термін виконання замовлень. Продумана логістика, наявність власного автопарку і співпраця з транспортними компаніями дозволяють виконати замовлення в максимально стислі терміни.

1

... 

5

6

7

8

9

10

11

... 

21

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024