Таксі Новосибірська



Таксі :

Всього найменувань: 109, Переглядів: 316459
ПЕК Регіон
Новосибірськ , 630015, Дзержинського просп., 15

тел. +7 (383) 214-73-02
Актуально на 01.01.2018
Форсаж
Новосибірськ , 630001, вул. Холодильна, 16

тел. +7 (383) 291-18-62
Актуально на 01.01.2018

Місто: Новосибірськ

Досить ризикувати, покладатися на удачу і втрачати час даремно. Телефонуйте туди, де вам запропонують високі стандарти обслуговування!

Служба замовлення пасажирського легкового транспорту «АБВ-авто» - новий рівень сервісу!

Компанія, де кожен співробітник працює на благо кожного ПАСАЖИРА, рада запропонувати вам свої послуги:

• Замовлення легкового таксі - поїздка на нових, комфортних, безпечних автомобілях по місту від 190 рублів.

• Зустріч в аеропорту Новосибірська - водій зустріне Вас у залі прильоту з табличкою, допоможе донести багаж і доставить в пункт призначення.

• Таксі в аеропорт - з нами ваша поїздка пройде не помітно. Ви опинитеся в аеропорту в призначений час.

• Оренда автомобіля з водієм на день - вартість години залежить від обраного Вами тарифного плану:
- тариф "комфорт" від 360 рублів годину;
- тариф "Бізнес" від 700 рублів годину;
- тариф "Бізнес +" від 900 рублів годину;
- тариф "Представницький" від 1200 рублів за годину.

• Оренда мікроавтобуса і мінівена - комфортні мікроавтобуси з місткістю від 7 до 25 місць. Сучасне оснащення салону (кондиціонер, піч, CD/DVD та ін).

• Замовлення V. I. P. таксі - автомобілі бізнес і представницького класу для зустрічі віп персон.

• Весільний кортеж - можливий прокат до 10 однакових автомобілів в ідентичній колірній гамі, однієї марки .

• Міжміське таксі – поїздки по всій території Російської Федерації і Казахстану:
- Барнаул 3800 рублів;
- Бійськ 5600 рублів;
- Белокуриха 7000 рублів;
- Кемерово 4200 рублів;
- Ленінськ Кузнецький 4200 рублів;
- Новокузнецьк 5600 рублів;
- Омськ 10400 рублів;
- Славгород 6900 рублів;
- Томськ 4200 рублів;
- Барабинск 5280 рублів;

Таксі в Казахстан
- Лозове 7200 рублів;
- Павлодар 9600 рублів;
- Карараганда 16400 рублів;
- Сімей 11400 рублів;
- Астана 16400 рублів;
-Усть-Каменогорськ 11500 рублів;

• Попереднє оформлення замовлень - можливість замовити автомобіль більш ніж за 3 (три) години до виїзду з адреси.

Наші переваги :

- Багатий парк легкових автомобілів і мікроавтобусів -
Ми завжди раді запропонувати вам на вибір актуальні моделі Mercedes, Cadillac, Toyota, Nissan, Honda, Peugeot та ін.

- Високопрофесійні водії -
Багаторічний стаж водіння укупі з регулярним техоглядом транспорту – це НАЙКРАЩА гарантія вашої безпеки.

- Гнучка економічна політика -
Залежно від поставлених перед вами завдань і наявного бюджету, ми оперативно підберемо для вас транспорт в потрібній цінової категорії. Можливо обслуговування за тарифами "Комфорт", "Бізнес", "Бізнес +", "VIP-персона".

- Звітні документи -
Якщо Ви приїхали в Новосибірськ за службової необхідності і вирішили скористатися таксі, Водій після поїздки випише квитанцію за користування легковим таксі.

Потрібен мікроавтобус на весілля? Хочете, щоб вас зустріли в аеропорту? Або вам терміново необхідно відправитися з Новосибірська в Астану? Компанія «АБВ-авто» підбере саме такий транспорт, який вам потрібен.

Досить ризикувати, покладатися на удачу і втрачати час даремно. Телефонуйте туди, де вам напевно запропонують високі стандарти обслуговування: +7 (383) 380-0-380.

Послуги таксі:
— мінімальне замовлення: 190 руб.
— 1 км: від 15 руб.
— трансфер з аеропорту: від 400 руб.

Прокат автомобілів з водієм на будь-які заходи (весілля,день народження, ділова зустріч, прогулянка ,приїзд гостей тощо) До Ваших послуг легкові автомобілі (представницького, бізнес та економ-класу), автобуси, мікроавтобуси, джипи, лімузини.

Міжміське таксі «Алькор» спеціалізується на міжміських перевезеннях. За шість років своєї професійної діяльності компанія виробила масу перевезень у багато десятків міст і областей Росії та близького СНД. Крім цього ми надаємо додатковий спектр послуг: погодинна оренда автомобілів з водієм, оренда автомобілів на весілля, зустріч, проводи в аеропорт і вокзал.
Головні достоїнства Міжміського таксі «Алькор»:
• наявність надійного і якісного автотранспорту різних класів: комфорт, бізнес і представницький (всі іномарки не старше 2008 року);
• безпеку перевезення на далекі відстані, яка забезпечується завдяки кваліфікованим водіям і надійним просторим автомобілів;
• можливість оплати банківськими картами в салоні автомобіля;
• гнучкі умови співпраці (як з приватними, так і з корпоративними клієнтами);
• можливість здійснення перевезень в різні міста і області Росії та близького СНД;
• законні і юридично обґрунтовані права на здійснення пасажирських перевезень;
• розумні ціни.
Принцип роботи Міжміського таксі «Алькор» базується на максимально уважного ставлення до кожного клієнта та професійному підході до вирішення завдань замовника. Компанія здійснює перевезення, цілі яких можуть бути абсолютно різними. Це екскурсійні маршрути, корпоративні поїздки, візити на бізнес-зустрічі, ділові заходи, виїзди на відпочинок з друзями або поїздки з метою відвідати родичів.. А також багато і багато інше.
Деталей також приділяється максимальна увага. Приміром, водій при необхідності допомагає пасажира з багажем, підбирає вдалі маршрути поїздок, піклується про безпеку і комфорт пасажирів.
Звернувшись в Міжміське таксі «Алькор», кожен клієнт може бути впевнений у безпеці, комфорті і точності поїздки. І, звичайно, компанія робить все можливе, щоб з кожним днем якість обслуговування підвищувався і вдосконалювалося у відповідності з актуальними тенденціями ринку перевезень. Саме тому величезна увага приділяється водійського складу, професіоналізму операторів та інших працівників, які працюють в компанії.

Міжміське таксі Алькор спеціалізується саме на перевезеннях з міста в місто. Таксі Алькор допоможе швидко і комфортно доставити Вас і Вашу родину в інше місто, зустріти Вас і ваших знайомих в аеропорту або на вокзалі, доставити їх в затишну готель, відвезти Ваших друзів, дітей, онуків на екскурсію і багато іншого. Сьогодні таксі – це не тільки ознака розкоші, але і ще необхідність, обумовлена оптимальним співвідношенням ціни і якості. Якщо у Вас велика компанія Ви легко зможете доїхати до потрібного місця в зручному мікроавтобусі. Приємним моментом для кожного є абсолютно безкоштовна дорога назад, так як вартість міжміського поїздки розраховується за весь пройдений маршрут. І якщо Вам через пару годин потрібно назад, доплачувати потрібно тільки за очікування. Вартість послуги : Легкові автомобілі – 15 руб/км, Мікроавтобуси - 25руб/км. Зустріч/проводи в аеропорт Толмачево – від 400 руб., по місту – 250 руб.(30 хв) кожна наступна хв. - 5руб. Всі автомобілі європейського виробництва, з лівим кермом, не старше 2008 року. Так само ми здійснюємо поїздки в Казахстан. Нашими пріоритетами є надійність і безпека наших пасажирів.

Приймемо водіїв з л/а 2408803

Ми — інше таксі. Нове. Орієнтоване на майбутнє. Ми працюємо вже в багатьох містах Росії. Ми робимо все, щоб наш сервіс став найбільш сучасним і зручним в Росії. Таксі 24 модернізується кожен день.
Погодьтеся, в сучасному світі це досить потрібна річ. Водії в наше таксі підбираються максимально ретельно, проходячи суворий медичний та психологічний відбір. Ще ретельніше перевіряють автомобілі, які, до того ж, постійно оснащуються новими опціями

1

... 

4

5

6

7

8

9

10

11

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024