Сувеніри, подарунки Новосибірська



Сувеніри, подарунки :

Всього найменувань: 495, Переглядів: 189328

Хочете здивувати своїх коханих незвичайним і смачним подарунком?
Оригінальний подарунок для близьких, коханих,друзів,колег)))
Букети з свіжої та смачної полунички!
Зберемо для вас будь-яку композицію за вашим смаку і бюджету.
Полуничні букети-від 1800
Чоловічі букети-від 2500
Полуниця в шоколаді в подарунковій коробці-від 1290
Термін виготовлення 1-2 дня
Працюємо за передоплатою 50%
Доставка по Новосибірську безкоштовно(при замовленні від 2000руб.)

Наша адреса: Новосибірськ, Толбухіна,35/2
Телефон: 8-952-911-71-31
Сайт: nsk.vip-kompliment.ru

"Грецька смоківниця" вітає Вас на сторінках інтернет-магазину. Ми пропонуємо різні товари для дорослих на будь-який смак.

Якщо Ви хочете зробити близькій людині по-справжньому що стоїть і незабутній подарунок, то "Грецька смоківниця" допоможе Вам підібрати для нього або неї щось особливе. Наші фахівці абсолютно конфіденційно проконсультують Вас з урахуванням Ваших уподобань. По Вашому вибору Ви зможете написати нам листа або зателефонувати в наш інтернет-магазин, ми з радістю відповімо на Ваші питання.

Переваги магазину товарів для дорослих "Грецька смоківниця":

- Комфорт при виборі товарів. Вам не доведеться випробовувати незграбні відчуття і бентежитися, спілкуючись з продавцем лицем до лиця.

- Політика конфіденційності. Звернувшись в наш інтернет магазин, Ви можете бути впевнені в тому, що ця інформація ні при яких умовах не буде оприлюднена.

- Цінова політика. Система знижок і спеціальних пропозицій дозволяє нашим клієнтам купувати товари за привабливими цінами.

- Асортимент товарів. На даний момент настільки широким асортиментом володіють одиниці магазинів в сибірському регіоні, що спеціалізуються на продажу товарів для дорослих. Ми маємо близько 15000 найменувань.

- Новинки. Регулярно наш асортимент оновлюється і доповнюється. Ми прагнемо бути кращими і надати Вашій увазі найновіші і ексклюзивні бренди.

- Години роботи. Ми працюємо 10:00 до 20:00 і 7 днів в тиждень, на відміну від магазинів міста. Це означає, що вибрати товар Ви можете в будь-який зручний для Вас час.

- Шоу-рум (show room). Ми пропонуємо вам новацію - скористатися примірювальній кімнатою, якщо ви не впевнені у розмірах визначених категорій товарів (купальники, нижня білизна...). Тут Ви можете ознайомитися з асортиментом пропонованого нами товару.

Наш інтернет-магазин здійснює кур‘єрську доставку по Новосибірську, а так само поштову та кур‘єрську розсилку товарів для дорослих по всій території Росії. Всі замовлення доставляються строго конфіденційно! Також ми продаємо оптом. Детальніше читайте у розділі "Доставка та оплата".

Ми віримо у Ваш бездоганний смак, прагнення бути щасливими і дарувати нові відчуття близьким вам людям!

З повагою і любов‘ю, адміністрація інтернет-магазину "Грецька смоківниця".

A-Artstudio
Новосибірськ , вул. Максима Горького, 102

тел. +7 (913) 946-77-55
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

50

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024