Будівництво котеджів, будинків Новосибірська



Будівництво котеджів, будинків :

Всього найменувань: 207, Переглядів: 86861

Наша фірма називається «А Град». Ми більше двадцяти років займаємося ремонтно-оздоблювальними та будівельними роботами. За нашими плечима десятки об‘єктів різної складності: від ремонту квартир до будівництва котеджів «під ключ».

 

Компанія ТОВ "ДРСУ-76" виконує високоякісне асфальтування міських територій, доріг, тротуарів, майданчиків. Здійснює капітальний ремонт доріг, тротуарів, майданчиків, територій інших місць асфальтового покриття, який включає в себе зняття старого асфальтного покриття, укладання первинного шару з щебеню або вирівнюючого шару асфальту, обробка бітумною емульсією і безпосередньо влаштування асфальтового покриття. Виконуємо поточний ремонт асфальтового покриття. Також виконуємо ямковий ремонт доріг.

Паркани та огорожі в Новосибірську недорого. Надаємо гарантію 2 роки. Досвід встановлення більш 10 років.

Група компаній РусьСтрой це професіоналізм, високотехнологічне виробництво, налагоджені технології у сфері будівництва дерев‘яних будівель і виробництві оциліндрованої колоди і бруса.
Звернувшись до нас ви отримаєте консультацію кваліфікованого фахівця, який допоможе підібрати вам проект будинку вашої мрії.
РусьСтрой надає повний комплекс послуг по будівництву дерев‘яних будинків, включаючи підготовку проектної документації, зведення фундаменту, внутрішня і зовнішня обробка, покрівля і комунікації.

Продаж дешевого бетону, розчину, доставка бетону в Новосибірську.

Обь
Новосибірськ , Омський тракт, 2

тел. +7 (913) 910-21-71
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024