Спецодяг Новосибірська



Спецодяг :

Всього найменувань: 260, Переглядів: 123524
Фабрика Дизайну
Новосибірськ , житловий масив Шлюз, вул. Руська, 41, оф. 2

тел. +7 (983) 310-60-40
Актуально на 01.01.2018

ТОВ «Альянс» спеціалізується на комплексному постачанні підприємств спецодягом, спецвзуттям, ЗІЗ, інструментом, побутовою хімією, господарчими товарами.
А так само надаємо послуги з нанесення фірмової символіки.

ТОВ «Альянс» пропонує підприємствам комплексне постачання всім необхідним для забезпечення безпечної праці. У нас Ви знайдете широкий асортимент робочого взуття (чоботи і черевики ю/к, берці, гумові чоботи, калоші, сланці, чуні, унти, валянки на гумовій підошві) і робочого спецодягу (зимові та літні робочі костюми, жіночі костюми робочі, робочі халати, напівкомбінезони, брюки, куртки, натільна білизна, фартухи, нарукавники), для захисту від виробничих забруднень, підвищених та знижених температур (костюм зварника), вологи (нейлонові костюми і плащі, киреї тканина діагональ, плащ-дощовик, костюми сигнальні, вологозахисні, прогумовані плащі) та інших шкідливих і несприятливих факторів (одноразові костюми), а так само великий вибір засобів індивідуальної (ЗІЗ) та колективного захисту включаючи захисні каски, маски, підшоломники, окуляри, респіратори, робочі рукавиці робочі х/б рукавички господарські латексні рукавички, одноразові рукавиці, краги, діелектричні рукавички, вачеги, вогнегасники, діелектричні килимки і багато іншого. Представлена сигнальна одяг (сигнальні костюми, сигнальні жилети, сигнальні плащі).

Пропонуємо покупцям широкий асортимент медичного одягу та витратних матеріалів (костюми медичні, костюм хірурга, халати медичні, блузи, брюки, ковпаки, шарлотки, витратні матеріали, одноразові простирадла, одноразові рукавички, медичні маски, бахіли, шапочки одноразові), а так само відмінний вибір в одязі для сфер послуг (костюм кухаря, фартухи нейлонові, уніформа для продавців, костюм кухаря бязь, халати, фартухи для офіціантів).

У нас Ви знайдете текстиль – це подушки, ковдри, матраци, комплекти постільної білизни, рушники вафельні, простирадла, серветки, рушники махрові (для рук, лицьові, банні).

Інтернет-магазин взуття від компанії «Острів скарбів» - це оптово-роздрібні продажі зимового і демісезонного взуття від кращих виробників взуття з доставкою по Росії!

Виробнича компанія «Транс-Пром» є одним з провідних постачальників спецодягу, спецвзуття та засобів захисту по регіонах Сибіру і Далекого сходу.
Розпродаж залишків зі складу.
В наявності великі розміри!

Briar
Новосибірськ , вул. Комбинатская, 3а

тел. +7 (913) 450-84-45
Актуально на 01.01.2018
Harsh
Новосибірськ , Північно-Чемской житловий масив, вул. Тюменська, 2, корп.7

тел. +7 (383) 217-42-15
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

26

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024