Школи танців Новосибірська



Школи танців :

Всього найменувань: 244, Переглядів: 76823
Фа Студія танцю та гімнастики зі спортивним ухилом ...
Новосибірськ , вул. Леніна, 27, Цокольний пов.

тел. +7 (383) 331-11-01
Актуально на 01.01.2018
Фоксі
Новосибірськ , вул. Экваторная, 5

тел. +7 (903) 999-31-13
Актуально на 01.01.2018
Школа бразильського парного танцю Forro Ат Vivo ...
Новосибірськ , просп. Карла Маркса, 26/3

тел. +7 (961) 216-25-21
Актуально на 01.01.2018

Мистецтво ФЛАМЕНКО - національний танець і спів самій південній провінції Іспанії, Андалузії. Існує думка, що назва "фламенко" походить від латинського слова "вогонь" (flamma).
Вам подобаються виступи колективів фламенко? Вас зачаровують перебори гітарних струн? Ваше серце відгукується на пронизливе спів і яскраві танці виконавців? Хочете навчитися танцювати ФЛАМЕНКО? Тоді чекаємо вас!
Декілька фактів:
- Наша школа працює з 2009 року.
- Засновниця школи Анастасія Клімкіна входить у п‘ятірку кращих танцюристів фламенко Росії (за підсумками Фестивалю Viva Espana!)
- Наші викладачі - талановиті танцюристи і досвідчені педагоги, поставлені ними хореографічні композиції викликають захоплення глядачів та журі на концертах і конкурсах. Ми постійно розвиваємося, педагоги вдосконалюють свою майстерність, навчаючись в Іспанії і запрошуючи до нас для проведення майстер-класів провідних іспанських танцюристів і викладачів фламенко.
- Ми регулярно проводимо концерти та вечори, запрошуємо до співпраці музикантів і співаків фламенко.
- Ми єдина школа в місті, де навчають танцю фламенко не тільки дорослих, але і дітей.
- Наша дитяча група - Лауреат понад 50 Всеукраїнських та Міжнародних Фестивалів дитячої та юнацької творчості та конкурсів дитячих хореографічних колективів, володар 1-ї премії в номінації "Фламенко" на Фестивалі Festival de Musica y Danza у місті Льорет-де-Мар (Іспанія,2013), Лауреат 1-го ступеня міжнародного фестивалю "Bravo, Італія delle Arti!" р. в Ріміні (Італія, 2015)

Для того, щоб навчитися танцювати фламенко, не потрібно ніякої спеціальної підготовки - тільки ваше бажання і майстерність наших педагогів. Запрошуємо вас приєднатися до нашої дружної команди цінителів цього прекрасного мистецтва, що зветься ФЛАМЕНКО!

Студія CATSOUL створює новий формат навчання танцю!

Довіривши своє навчання нам, що ви приєднаєтеся до команди і з головою поринете в творчий процес створення танцювальних шоу. Ми починаємо навчати танцюристів "з нуля", працюємо і вдосконалюємося в танці кожен день. Запрошуємо Вас стати частиною великої творчої сім‘ї, де кожен має можливість випробувати себе на сцені в якості танцюриста, актора і хореографа.

1

... 

3

4

5

6

7

8

9

... 

25

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024