Реабілітаційні центри Новосибірська



Реабілітаційні центри :

Всього найменувань: 48, Переглядів: 51357

Реабілітаційний центр Горизонт надає комплекс соціально-реабілітаційних послуг спрямованих на соціальну адаптацію залежних і їх родичів. Центр працює за авторською програмою «12 кроків», яка до сьогоднішнього дня залишається однією з найбільш ефективних. Фахівці можуть самі переконати залежного пройти курс реабілітації. Перебування в центрі анонімне

Організація здійснює реабілітацію, адаптацію людей, які потрапили в алкогольну/наркотичну залежність. Ефективно, конфіденційно. Програма не є релігійною!

Профілактика різного роду залежностей та допомогу людям які знаходяться у важкій життєвій ситуації.
Центр реабілітації і лікування наркозалежних в Новосибірську.
☎️88005008685 ano-tv@bk.ru www.твойвыбор-нск.рф.ru

Наш реабілітаційний центр спеціально створений для роботи з пацієнтами, що страждають наркоманією і алкоголізмом, на базі програми "12 КРОКІВ", суттю якої є відновлення всіх аспектів життя і спрямованої на усвідомлене прагнення особистості до поліпшення себе. В процесі одужання відбувається відновлення духовних, моральних, соціальних установок і фізичного здоров‘я, також проводиться індивідуальні та групові заняття і тренінги з кваліфікованими психологами, мотивуючими людини на тверезе життя.
Наша мета полягає в тому, щоб повернути людину до нормального, повноцінного життя без вживання алкоголю і наркотиків. Повернення-це довгий і трудомісткий процес, в якому необхідно приймати участь кожного члена сім‘ї.
По закінченню курсу реабілітації в нашому центрі, ми допомагаємо випускникам знайти себе в подальшому житті, шляхом соціальної адаптації в суспільстві.

Лікування наркотичної залежності в Новосибірську, алкогольної і сольовий залежності, психологічна допомога, безкоштовні консультації, працевлаштування після реабілітації.

Гніздечко
Новосибірськ , мікрорайон Снігурі, вул. Світанкова, 3

тел. +7 (383) 274-22-84
Актуально на 01.01.2018
Комплексний центр соціального обслуговування населення Відділення реабілітації дітей з обмеженими можливостями ...
Новосибірськ , вул. Амурська, 40/2

тел. +7 (383) 341-45-33
Актуально на 01.01.2018
Моє нове життя
Новосибірськ , Жовтневий сел.

тел. +7 (913) 011-78-02
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024