Опалювальні системи Новосибірська



Опалювальні системи :

Всього найменувань: 486, Переглядів: 116659
ТД Вентпромкомплект
Новосибірськ , вул. Софійська, 18

тел. +7 (383) 213-79-56
Актуально на 01.01.2018

Компанія "Алиран" заснована 2014 році. Основна діяльність - комплектація систем трубопроводів. З самого початкового етапу був поставлений ряд орієнтирів:

Високий професіоналізм команди
Комплексний підхід у роботі з клієнтами
Робота тільки з продукцією високої якості

На сьогоднішній день нам є чим пишатися - нашими клієнтами стали понад 600 підприємств від Омська до Якутська, в тому числі і такі великі як ВАТ "Ковальські феросплави", ТОВ "Карачинський джерело", СК АРГО і багато інших. За час роботи не були порушені одні договірні зобов‘язання і всі контракти закриті вчасно. Було значно розширено асортимент продукції. У 2014 році наша компанія поставляла поліетиленові труби і фітинги до них, а також запірну арматуру. Зараз, завдяки новим дилерським угодами і перевіреним напрацювань, ми готові запропонувати повний перелік продукції, яка може знадобитися при будівництві мереж опалення водопостачання і каналізації.

Компанія не стоїть на місці. В даний час ми працюємо над відкриттям власного виробництва і розширенням роботи на "давальницькій схемі, освоюємо нові ринки і розширюємо асортиментний ряд. Наша готовність до діалогу, відкритим партнерським відносинам, клієнтоорієнтованість і якість продукції виділяють нас на тлі конкурентів. А довгострокові партнерські відносини з клієнтами говорять самі за себе. Тільки за 2015 рік нами було поставлено 264 кілометра труби різного діаметру, більше 14000 одиниць запірної арматури і велика кількість фітингів і комплектуючих.

Компанія "Алиран" зарекомендувала себе як надійного партнера, професіонала і постачальника якісної продукції.

Продаємо, встановлюємо та обслуговуємо обладнання для опалення: котельне, радіатори опалення, водонагрівачі і бойлери, насоси, вузли опалювальних систем. Запасні частини, сервіс та ремонт.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

49

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024