Вікна Новосибірська



Вікна :

Всього найменувань: 551, Переглядів: 274202
Віконна Мануфактура
Новосибірськ , вул. Софійська, 12

тел. +7 (913) 007-33-40
Актуально на 01.01.2018

Продаж та монтаж вікон

Компанія 11 років займається виробництвом і установкою пластикових вікон і дверей.

Готові вікна
Це вже заздалегідь зроблені вікна з фіксованим розміром, тому їх ціна набагато менше звичайної, а процес покупки простіше і зручніше.

Балкони
Якісне скління балконів і лоджій з оздобленням "під ключ".

Вхідні групи
Двері та вхідні групи з металопластикового і алюмінієвого профілю.

Вікна на замовлення
Пластикові вікна будь-яких розмірів, конфігурації і будь-якого кольору.

Вітражі
Вітражі для вікон — твір декоративного мистецтва з кольорового скла. Ми пропонуємо панорамне засклення елементів будівлі – магазини, кіоски, веранди, зони відпочинку.

Виробництво
Більше 11 років ми виробляємо пластикові вікна та двері найвищої якості. Завод оснащений німецьким обладнанням, ми використовуємо для виробництва тільки якісний профіль.

Наш завод працює на автоматичній системі конвеєрного виробництва, створеної німецькою компанією Фимтек.

Наші адреси:
Правий берег:
БЦ Колібрі офіс 320, Новосибірськ, Дусі Ковальчук, 179/5

Лівий берег:
Сан Сіті офіс 1709, Новосибірськ, Карла Маркса площа, 7

Адреса виробництва:
Новосибірськ, Пєтухова, 35 до14

Продаж обробки і комплектуючих для пластикових вікон. Продаж стінових пвх панелей для обробки приміщень:- Підвіконня для пластикових вікон в асортименті;- Панель пластикова пвх для обробки укосів пластикових вікон;- F профіль для обробки і монтажу укосів пластикових вікон;- Стартовий профіль для монтажу укосів на пластикові вікна;- Заглушка підвіконня пвх; - Куточки 90 г р; - Куточки 105 гр; - Виробництво та продаж москітних сіток; - Відливи оцинковані; - Відливи кольорові полімерні; - Саморізи; - Шуруп по бетону; - Стінові панелі в асортименті; Послуги: виготовлення пластикових вікон за Вашими розмірами, засклення балконів і лоджій, установка пластикових вікон, установка укосів на вікна пластикові, оздоблення балконів панелями, обшивка вагонкою, монтаж сайдинга, виготовлення і монтаж дахів на балкони і лоджії, пристрій підлог, зовнішнє оздоблення вікон.

Компанія Система-Pro пропонує до продажу та установці унікальні якісні вікна Kaleva і Veka. тут можна замовити пластикове вікно по ексклюзивному дизайну та розміру, а також балконні двері та вікна.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

56

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024