Кондиціонери Новосибірська



Кондиціонери :

Всього найменувань: 277, Переглядів: 120907
Спец Системи
Новосибірськ , вул. Комуністична, 45, пов. 2

тел. +7 (383) 249-52-35
Актуально на 01.01.2018

Інтернет магазин кліматичної техніки та опалювального обладнання.

Газові котли, димоходи, кондиціонери, вентиляція, кліматична техніка для дому, офісу, магазину. Здійснюємо постачання обладнання для систем кондиціонування, вентиляції, опалення, а також надаємо повний комплекс послуг: проектування, монтаж, пуско-наладка, сервісне обслуговування, за вигідними для Вас цінами і умовами!

Підбір обладнання, поставка та монтаж кондиціонерів та систем кондиціонування. Гарантійне і сервісне обслуговування кліматичних систем.

Компанія «54» - одна з найбільш швидко розвиваючихся фірм Новосибірська, що спеціалізується на установці кондиціонерів і спліт-систем. Досвідчені співробітники роблять все швидко і якісно. Налагоджена система логістики дозволяє точно координувати будь-які роботи. Ви не будете чекати з півдня монтажників! А безкоштовний замір, дозволить вам в будь-який час відмовитися від наших послуг без шкоди вашому гаманцю!
Гарантія на виконані роботи – 1 рік!
Окрім монтажу, компанія здійснює сервісне обслуговування та заправку кондиціонерів за вигідною ціною. Гнучка система оплати і знижки для фізичних і юридичних осіб дозволяє здійснити співробітництво на взаємовигідній основі.
Телефонуйте, домовимося!

Купити кондиціонер з установкою в Новосибірську можна в Нашій компанії. У каталозі представлені найбільш популярні моделі мобільних, настінних і інверторних кондиціонерів. Наші ціни нижче роздрібних.

Телефонуйте 8 (383) 310-51-83 і наші фахівці допоможуть вибрати кондиціонер відповідає вашим вимогам. Оформіть замовлення через сайт і Вам передзвонить фахівець нашої компанії в робочий час.

Продаж,монтаж і сервісне обслуговування кондиціонерів

Продаж, монтаж, обслуговування та ремонт кондиціонерів.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

28

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024