Кадрові агенції Новосибірська



Кадрові агенції :

Всього найменувань: 117, Переглядів: 113953
Персонал і компанія
Новосибірськ , вул. Виставкова, 15/1

тел. +7 (923) 134-63-09
Актуально на 01.01.2018

Кадрове агентство «Альфа-Джоб» організовано в 2007 році цілеспрямованими людьми з великим досвідом підбору персоналу, для яких важливо:

вирішувати завдання шляхом професійного підходу та якісних послуг у сфері підбору, оцінки та розвитку персоналу.
нести відповідальність перед Замовником у вирішенні кадрових питань, забезпечуючи повний комплекс сучасних послуг у сфері підбору персоналу.

Пропозиція для наших клієнтів

Здійснюємо спеціалізований підбір за різними напрямками.

Це означає, що за кожним працівником закріплено підбір персоналу на певні посади у певній сфері діяльності чи галузі. Це дозволяє забезпечити високу якість та ефективність добору.

Вартість послуг складає 10 – 12 % сукупного річного доходу фахівця, якого треба знайти. У Новосибірську ми працюємо без передоплати. Оплата послуг проводиться за фактом виходу фахівця на роботу. При визначенні вартості послуг враховується:

1. Складність підбору, а саме, співвідношення пред‘являються до кандидата вимог і пропонованих умов праці.

2. Тривалість узгодженого гарантійного строку.

Ми несемо гарантійні зобов‘язання. Вони полягають у одноразової безкоштовної заміни звільненого або звільнився протягом гарантійного терміну працівника, підібраного нами. Тривалість гарантійного терміну може складати від 1 до 3 місяців.

Якість нашої роботи – внесок в успішну діяльність Вашої Компанії. Гарантуємо взаємовигідну співпрацю!

Підбір ключових фахівців усіх рівнів та функціональної спрямованості, для наступних галузей: будівництво, промисловість, оптова та роздрібна торгівля, сільське господарство, індустрія гостинності.

Представлення інтересів компаній в пошуку та підборі персоналу. Територія роботи - Сибір, Урал, Далекий Схід. Кожен проект - один досвідчений рекрутер. Новація і До - реорганізована структура агентства Персонал-Новація під управлінням того ж засновника бізнесу. Працюємо з 2001 року.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

12

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024