Інтернет провайдер Новосибірська



Інтернет провайдер :

Всього найменувань: 127, Переглядів: 254887
ТК Арсенал
Новосибірськ , 630007, вул. Комуністична, 60

тел. +7 (383) 292-89-62
Актуально на 01.01.2018

ТОВ "Міжконтинентальна Логістика" - це група компаній здійснює перевезення по всій Росії і за її межами. Доставляє вантажі автомобільним, ж/д, авіа, водним транспортом, не виняток і сборрные вантажі. « Міжконтинентальна Логістика » здійснює транспортування будь-яких вантажів по всій Росії, всередині будь-якого з міст, в яких знаходяться офіси нашої компанії, а також міжнародні перевезення різними видами автомобільного транспорту. Ми здійснюємо транспортування негабаритних, великогабаритних, небезпечних, наливних, збірних вантажів, а також вантажів з особливими вимогами до температурного режиму та інших умов перевезення, з використанням спеціально обладнаного автотранспорту на вигідних для клієнта умовах. Перевірена багаторічним позитивним досвідом обширна база партнерів-перевізників дає нам можливість гарантувати якість і безпеку доставки, дозволяє оперативно реагувати на будь-яке замовлення.

"Міжконтинентальна Логістика" – компанія, що динамічно розвивається. Високі темпи розвитку, задані з самого моменту створення, зберігаються і зараз, будучи одним з наших значних переваг. Ми не стоїмо на місці. А значить, не стоять на місці і Ваші вантажі.

На даний момент "Міжконтинентальна Логістика" досягла транснаціонального рівня – у складі компанії 3 офісу, які функціонують в Росії. Кожен з наших офісів займає міцну позицію на місцевому конкурентному ринку логістичних послуг, що є окремою юридичною особою і нараховує від 10 до 30 осіб.

"Міжконтинентальна Логістика" – це компанія, яка пропонує надійність, точність, безпеку, високий рівень сервісу, індивідуальний підхід та комплексність послуг, що дозволяє нашим клієнтам значно скоротити ризики, знизити витрати і повністю зосередитися на розвитку свого бізнесу, а не думати про розвиток нашого.

Ефективний, динамічний розвиток нашої компанії – результат вдалого синтезу декількох найважливіших критеріїв.

Інтернет-провайдер
Монтаж систем безпеки
Системи відеоспостереження
Контроль доступом
Монтаж комп‘ютерних систем
Обслуговування комп‘ютерів та мереж
Електромонтажні роботи

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024