Хозтовароы Новосибірська



Хозтовароы :

Всього найменувань: 195, Переглядів: 151372

Оптові ціни. Більше 5000 найменувань товарів для дому і відпочинку, госптовари, автотовари, посуд, галантерея, інструмент, електроінструмент, сезонні товари.

Оптові ціни. Більше 5000 найменувань товарів для дому і відпочинку, госптовари, автотовари, посуд, галантерея, інструмент, електроінструмент, сезонні товари.

Оптовий продаж посуду і господарських товарів торгових марок Luminarc (Люминарк), Matissa (Матісса), York (Йорк). Широкий асортимент товарів: сковороди, каструлі, тарілки, кружки, чашки, термоса, набори сервірувальні, відра, швабри, скляний посуд та багато іншого. Безкоштовна доставка.

Поставка сантехнічного обладнання, комплектація об‘єктів та насосні підстанції

1001Мелочь
Новосибірськ , вул. Дегтярьова, 19/1

тел. 8 (913) 919-88-43
Актуально на 01.01.2018

Ласкаво просимо в 1001 Дрібниця

Оптова фірма «1001 дрібниця» на ринку товарів народного споживання з 1993 року. Ми зарекомендували себе як стабільний і постійно розвивається фірму. І за цей час досягли довіру наших постійних клієнтів. Бажання заощадити Ваш час і по можливості швидше отримати новий і сезонний товар надихнув нас на створення сайту. Зараз у нас в асортименті більше 10001 найменувань постійно оновлюваного асортименту: сувеніри, іграшки, біжутерія, садовий інвентар, господарські товари, товари для спорту і відпочинку та багато іншого.

Ми працюємо безпосередньо з виробниками імпортних і вітчизняних товарів, і тому можемо запропонувати Вам стабільні і низькі ціни. Крім того, у нас постійно діють розпродажі, де ціни знижені до закупівельних! Наш досвід роботи дозволяє постійним клієнтам надавати гнучку систему знижок.

Наша компанія здійснює безкоштовну доставку до обраної клієнтом транспортної компанії при замовленні від 20 000 рублів.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024