Готелі Новосибірська



Готелі :

Всього найменувань: 276, Переглядів: 306900

Недорогий готель в Кіровському районі р. Новосибірська. Вартість розміщення-від 350р/добу. На першому поверсі працює кафе-їдальня. Парковка для будь-якого виду транспорту.

Апартаменти бізнес-класу подобово.

"Метелиця" - новий бізнес - готель на карті Новосибірська категорії «чотири зірки», побудований з урахуванням найсучасніших технологій і стандартів. Готель зручно розташований в півгодини їзди від аеропорту Толмачево і Експоцентру і в п‘ятнадцяти хвилинах від ділового центру міста. У безпосередній близькості від Готелю знаходиться Театр Опери та Балету, каплиця святителя Миколая, філармонія. Ми створили невеликий і привітний Готель для справжніх цінителів європейського сервісу і традиційного російського гостинності. Ми продумали все до дрібниць, щоб зробити перебування в нашому Готелі максимально комфортним і безпечним. Наша команда професіоналів працює для Вас 24 години на добу і 7 днів на тиждень передбачаючи Ваші очікування. Вдале розташування Готелю в тихому і затишному кварталі із зручною транспортною розв‘язкою та близькістю до метрополітену особливо порадують любителів тиші, спокою та домашнього затишку.
Ваш відпочинок і комфорт - наша робота, повертайтеся знову!

Компанія ТОВ «Альянс-Інвест» рада запропонувати послуги з розміщення трудових мігрантів у нашій готелі у рамках корпоративного договору. Договір з готелем дозволяє скористатися усіма перевагами корпоративного обслуговування: вигідні умови проживання, спеціальні ціни, гарантоване бронювання місць, знижки.
Готель розташований в значній віддалі від житлових кварталів, на закритій території, в 20 хв. їзди на транспорті від центру міста з виходом на вул. Б. Хмельницького, Східне шосе за адресою вул. Кайтымовская, 63.
Готель включає в себе 140 просторих комфортабельних номерів «економ» класу з 2-х ярусним ліжками, розраховані на проживання до 8 осіб. А так ж 4 двомісних номери підвищеної комфортності. Одночасно можливе проживання до 1200 осіб.
Кожен поверх готелю оснащений душовими кімнатами та санвузлами, а так само кухонними приміщеннями для приготування їжі. Для зручності проживаючих кухонні приміщення, обладнані електроплитами, мікрохвильовими печами, обробними столами, холодильниками.

Комісії немає!
Кращі варіанти в Новосибірську. Чому?
А от дивіться:
1. Всі квартири в будинку здає одна організація.
2. Договір з фіксованою ціною, звітні документи.
3. Цілодобово працює ресепшн, охорона, служби експлуатації
4. Всі ваші сусіди гідні люди
5. Величезна парковка.
6. До метро 3 хвилини пішки, центр міста.
Ну як вам умови? захотілося подивитися? Приїжджайте.
Є й інші варіанти. Вам сподобається у нас

Ніка
Новосибірськ , вул. Дачна, 21/5

тел. +7 (913) 953-59-43
Актуально на 01.01.2018

Здається двокімнатна квартира з відмінним ремонтом.В квартирі є прекрасна і затишна спальня.Простора вітальня з зоною відпочинку.Кухня з усією побутовою технікою та посудом.В квартирі заборонено палити. В квартирі чистота, порядок і затишок. Здаю особисто! Прибирання приміщення і зміна білизни раз в п‘ять днів без додаткової оплати! Поруч з будинком - підземна автостоянка з цілодобовим наглядом і охороною. У безпосередній близькості торгово-розважальні центри «Калина», «Ройял Парк», Новосибірський Зоопарк, Сибірська ярмарок,гордская клінічна лікарня, університет СибГУПС. У безпосередній близькості - численні кафе, ресторани, банки. Квартира не здається для проведення вечірок , весіль, кінозйомок та інших заходів, що спричиняють проблеми з сусідами! На одну добу квартира не здається. Звітність документів.Від 7 днів знижки..Подобові елітні квартири є найкращим варіантом для тих, хто не тільки хоче побачити місто, але і якісно відпочити, занурившись в максимум зручності, комфорту і затишку. А приголомшливий дизайнерський євро ремонт квартири наповнить цей час стилем і розкішшю. Ви зможете скористатися DVD-програвачем, РК-телевізором, супутниковим телебаченням,WI-FI підігрівом підлоги, холодильником, посудом для приготування і прийому їжі, посудомийною машиною, мікрохвильовою піччю, плитою, електрочайником, пральною машиною, праскою, прасувальною дошкою.
Мило, шампунь, гель для душу, сіль для ванн, чай, кава, цукор, входить вартість проживання

Транзит, квартирне бюро ...
Новосибірськ , 630099, Червоний проспект, 30

тел. +7 (913) 912-13-38
Актуально на 01.01.2018

1-кімнатна квартира здається подобово для гостей міста і витрат. У крокової доступності від квартири знаходиться станція метро, торгово-розважальні центри, супермаркети, кафе швидкого харчування, ресторан, парковка. Квартира після ремонту, з сучасними меблями. Є все необхідне для проживання з максимальним комфортом (побутова техніка, чиста постільна білизна, посуд, Wi-Fi тощо). При тривалому проживанні та ранньому бронюванні передбачена гнучка система знижок!

 

Затишний міні-готель (Хостел) "Втомлений Подорожній" в самому центрі міста Новосибірська розташований за адресою Ядринцевская 18 чекає своїх гостей. Ліжко-місце від 450 рублів.
Наша група у вк http://vk.com/club89176154

☎ 239-18-61; 8(983)-310-1861 Віталій (Бронювання і розміщення)

4 Міста
Новосибірськ , вул. Аеропорт, 58/1

тел. +7 (383) 380-69-26
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

28

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024