Двері та дверні блоки Новосибірська



Двері та дверні блоки :

Всього найменувань: 751, Переглядів: 169858
Вікна+
Новосибірськ , вул. Молодості, 53а

тел. +7 (383) 299-66-07
Актуально на 01.01.2018

Компанія "MASTER" ось вже більше 7 років спеціалізується на продажу та встановлення вхідних та міжкімнатних дверей, товарів для ремонту, будівництва та декору приміщень. З допомогою наших товарів ви завжди зможете створити у своєму будинку затишну комфортну атмосферу для себе та своїх близьких.

У нас ви завжди можете скористатися послугами професійних консультантів і кваліфікованих фахівців для створення неповторного інтер‘єру. Ну а наші кур‘єри зв‘яжуться з вами і доставлять товар у зручний для вас час.

Ми ніколи не зупиняємося і постійно розширюємо спектр наших послуг. Перед покупкою дверей можна викликати замірника, який якісно і швидко зробить замір отвору, куди буде встановлена нова двері. Внаслідок того, що не всі володіють можливістю доставити самостійно двері, ми здійснюємо доставку дверей на будинок. У нас багатий досвід установки, тому відразу після доставки, наші установники демонтують в найкоротші терміни без куп сміття і акуратно старі двері і встановлять нову на її місце.

Інтернет-магазин міжкімнатних і вхідних дверей в Новосибірську «Гігант-двері». Ми доставляємо і встановлюємо двері по Новосибірську і Новосибірської області. Безкоштовний замір. Замовлення дверей щодня в будь-який час.

Ми пропонуємо якісні вхідні металеві двері, виготовлені за розміром замовника. Виготовляємо двері з будь-якими варіантами складності, з елементами ковки, нанесенням аерографії та інше. Протипожежні двері під ваші отвори, всі сертифікати відповідності ТУ 5262-001-61695696-2012. Продаж і установка пластикових вікон від світового лідера по проиводству віконного профілю KBE. Досвід компанії дозволяє ставити вікна якісно. Ми цінуємо наше ім‘я, і ми впевнені, що ви будете рекомендувати нас вашим знайомим.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

76

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024