Додаткова освіта Новосибірська



Додаткова освіта :

Всього найменувань: 1189, Переглядів: 189769

Навчання швидкому рахунку! Ваша дитина буде дивувати Вас і Ваших знайомих, поки Ви намагаєтеся знайти відповідь!
Ментальна арифметика не тільки спосіб швидкого рахунку, але і всебічний розвиток дитини, її здібностей.
Приходьте до нас на пробне безкоштовне заняття, шоу - урок.
Шоу-урок – це не просто пробне заняття, це справжня пригода для дітей!
Учасники уроку познайомляться з ментальної арифметикою в ході захоплюючої подорожі з Смартиком – випускником SmartyKids.

AVA School – це онлайн-школа по навчанню бізнес-професіям. Різні напрями (від створення прикрас до SMM). Теорія підкріплюється практикою. Досвідчені викладачі. Доступні ціни. Є курси офлайн.
AVA School – це онлайн-школа, що надає можливість навчання за різними напрямками. В школі можна навчитися Робити великі і красиві квіти з паперу (жоржини, архидеи, троянди та ін), створювати прикраси, («Техніка плетіння», «Діадема», «Техніка пайка»), а так само текстильні ляльки. Крім цього є курси по скрапбукінгу, скорочитанню, , мобільного фотографії, живопису, SMM в основних соціальних мережах і багато чому іншому.
У всіх учнів з особистого кабінету є доступ до занять . Домашні завдання, які перевіряються досвідченими викладачами, створені для закріплення матеріалу на практиці.
За деякими напрямками є можливість занять онлайн

АКАДЕМІЯ ГЕНІАЛЬНОСТІ — центр з унікальними авторськими програмами для дітей від 4 до 15 років. Наші напрямки:

• ПІДГОТОВКА ДО ШКОЛИ (плюс КРЕАТИВНА МАТЕМАТИКА) – (4-7 років) — навчання навичкам читання і рахунку, розвиток логіки, мислення, інтелекту і здатності вирішувати нестандартні завдання.

• «ГЕНІЙ РАХУНКИ» — авторська програма швидкісного усного рахунку для дітей від 7 років (додавання, віднімання, ділення і множення в межах 1000), розвиток мислення, оперативної пам‘яті і концентрації уваги.

• АНГЛІЙСЬКА МОВА – (5-12 років), популярний британський курс «English Adventure*.

• РОБОТОТЕХНІКА – захоплюючі міжнародні програми WEDO (5-7 років) і Mindstorms EV3 (7-15 років).

• УВАГА І ПАМ‘ЯТЬ – (8-12 років), курс спрямований на підвищення успішності в школі, поліпшення концентрації уваги, підвищення ефективності запам‘ятовування інформації, розвиток навичок роботи з навчальним текстом.

• ЛІТНІЙ ТАБІР денного перебування.

09.02.03 Програмування в комп‘ютерних системах (технік-програміст, оператор ЕОМ), 3 роки 10 місяців, на базі основної загальної освіти (9 класів)

19.02.10 Технологія продукції громадського харчування (технік-технолог, кухар), 2 роки 10 місяців, на базі середньої загальної освіти (11 класів)

08.01.08 Майстер оздоблювальних будівельних робіт (штукатур - лицювальник-плиточник, маляр будівельний), 2 роки 10 місяців, на базі основної загальної освіти (9 класів)

15.01.05 Зварник (ручне і частково механізованого зварювання (наплавлення), (зварювальник ручного дугового зварювання плавким покритим електродом, газозварник), 2 роки 10 місяців, на базі основної загальної освіти (9 класів)

08.01.06 Майстер сухого будівництва. Кваліфікації: Монтажник каркасно-обшивних конструкцій; Столяр будівельний; Штукатур, 2 роки 10 місяців, на базі основної загальної освіти (9 класів)

08.01.07 Майстер загальнобудівельних робіт: Кваліфікації: Муляр; Електрозварник ручного зварювання, 2 роки 10 місяців, на базі основної загальної освіти (9 класів)

09.02.06 Мережне і системне адміністрування, 3 роки 10 місяців, на базі основної загальної освіти (9 класів)

35.02.03 Технологія деревообробки, 3 роки 10 місяців, на базі основної загальної освіти (9 класів)

13.02.11 Технічна експлуатація і обслуговування електричного і електромеханічного устаткування (по галузях), 3 роки 10 місяців, на базі основної загальної освіти (9 класів)

Розвиток пам‘яті, концентрації і переключення уваги, швидкості читання

Ліцензований Навчальний центр ТОВ «ПрофЭксперт» запрошує Вас отримати додаткову освіту і підвищити кваліфікацію (розряд) за денною, заочною та дистанційною формою навчання в короткі терміни, без відриву від виробництва. Навчання за робітничими спеціальностями, навчання з промислової безпеки, електробезпеки, охорони праці, пожежної безпеки, пожежно-технічний мінімум, ГО і НС та курси підвищення кваліфікації і професійної підготовки та перепідготовки.
Навчання та курси: Стропальник, Бетоняр, Дробильщик, Муляр, Маляр, Машиніст, Тесляр, Штукатур, Складача поїздів, Ізолювальник, Столяр, Токар, Кухар, Сигналист, Газорізальник, Газозварник, Газівник, Оператор, Столяра, Шліфувальник, Штампувальник, Фрезерувальник, Бетоняр, Пекар, Кондитер, Швачка, Арматурщик, Офіціант, Комендант, Казаняр і багато іншого.
Всього більш ніж 500 професій!
Навчальний Центр ТОВ «ПрофЭксперт» здійснює свою освітню діяльність на підставі ліцензії виданої Міністерством освіти, науки та інноваційної політики No 10418 від 19.10.2017 р.
По закінченні навчання Навчальний центр видає посвідчення, свідоцтво, диплом встановленого зразка.
Документи повністю законні і все це з офіційним занесенням в реєстри!
Працюємо по всій території РФ. Доставка документів безкоштовно!

1

... 

3

4

5

6

7

8

9

... 

119

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024