Приватні клініки та медичні центри Новосибірська



Приватні клініки та медичні центри :

Всього найменувань: 1007, Переглядів: 544339
Центр допомоги з лікування залежностей ...
Новосибірськ , 630000, вул. Леніна, 59

тел. +7 (987) 796-12-88
Актуально на 01.01.2018

Всеросійська довідкова реабілітаційних центрів та наркологічних клінік.
Наші консультанти підберуть для вас професійне заклад для лікування алкоголізму, наркоманії, інших залежностей: лікарі, психологи, пацієнти або люди, просто стурбовані наркологічної ситуацією в Росії, ви отримаєте професійну і висококваліфіковану консультацію, заощадивши ваш час і гроші. Швидко, ефективно і анонімно.

«Dune Ego» — це передове медичний заклад Новосибірська, яка надає весь комплекс лікувально-діагностичних, хірургічних, реабілітаційних та естетичних сучасних медичних послуг.

Клініка «Dune Ego» оснащена устаткуванням і має в своєму розпорядженні висококваліфікованими медичними кадрами. Ми поєднуємо високий рівень сервісу і кращі традиції медицини.

психотерапія, ксенонотерапия, гірудотерапія, голкорефлексотерапія, фізіолікування, ТЕС-терапія, мікрострумова терапія, корекція альфа-ритму,програми реабілітації інсультних хворих на дому, програми підготовки спортсменів до змагань,консультації психіатра-нарколога, сексолога, астролога, підліткового психолога, процедурний кабінет, кріосауна, кріомасаж, масаж, лікування депресій, стресів, панічних атак, програми швидкого не медикаментозного відновлення

Сучасний багатопрофільний лікувально-діагностичний центр, філії якого розташовані по лінії метро на лівому (вул. Титова, 11/1), так і на правому (вул. Дусі Ковальчук, 250) березі, що спеціалізується на наданні амбулаторної терапевтичної та діагностичної допомоги приватним, а так само корпоративним клієнтам у рамках програм добровільного медичного страхування (ДМС).
Відкриття відбулося 28 листопада 2007 р.

Концепцією нашого центру є уважне ставлення до пацієнтів і кваліфікована професійна допомога.
Особливу увагу

Прийом ведуть досвідчені лікарі вищих категорій, кандидати і доктори медичних наук, в тому числі оперують у провідних клініках міста. Адміністрація центру використовує свій величезний потенціал для забезпечення гідного сервісу нашим пацієнтам.

Надаємо медичні послуги за доступними цінами

Реабілітаційний центр для хворих алкоголізмом і наркоманією людей в Новосибірську «Мрія» працює понад 8 років. Клініка має відмінні відгуки, кращих фахівців і лікарів. Тут створені оптимальні умови для лікування та комфортного проживання пацієнтів: 4-х разове харчування, спа-комплекс (сауна + басейн). Щодня проводяться групові та індивідуальні заняття з психологами по корекції емоційного стану пацієнтів, арт-терапія. Центр реабілітації «Мрія» дає шанс вилікуватися кожному залежному від спиртного або наркотиків і знайти повноцінне щасливе життя.

В центрі "Мрія" 100 % анонімне лікування, в ньому не ставлять на облік наркологію.
В даному центрі проводять професійне лікування від алкоголізму і наркоманії, а також:
- анонімне наркологічне терапевтичне лікування;
- зняття ломки, детоксикація організму у відділенні наркології при реабілітаційному центрі;
- реабілітація та ресоціалізація наркозалежних та алкозалежних людей;
- психологічна терапія та арт-терапія - індивідуальні та групові заняття;
- виїзд за пацієнтом в будь-яку точку Росії;
- мотивації залежних на лікування.

Головна гордість медичного центру "Наодинці-Н" - це професійні лікарі, які успішно вирішують проблеми здоров‘я своїх пацієнтів. Ніяка суперсучасна техніка сама не поставить діагноз. Якість проведення дослідження та представлення його результатів залежить, насамперед, від досвіду та кваліфікації лікарів. Тому саме освіченість доктора є головним чинником у процесі ідентифікації діагнозу і призначення правильного курсу лікування.

Центр адаптації наркозалежних та реабілітаційний центр від алкоголізму - це безпечне місце, де людина не тільки не має доступу до алкоголю або наркотику. Він нарівні з іншими людьми проходить психологічну програму, завдяки якій приходить усвідомлення і прийняття хвороби як такої, людина розуміє, що самотужки, без психологічної допомоги він просто не впорається з проблемою і поступово починає робити певні дії на шляху до одужання.

Лікарі «Узбережжя Золотий камінь» проведуть діагностику і складуть для кожного пацієнта індивідуальну програму лікування. А лікувати тут можна практично все: хребет, суглоби, нервову систему, хвороби сечостатевої сфери, шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи. Фахівці центру допоможуть позбутися від тютюнової залежності та зайвої ваги, відновитися після травм, операцій і інсультів. Ми маємо досвід роботи в Росії більше 9 років.

1

... 

5

6

7

8

9

10

11

... 

101

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024