Бази відпочинку. Дитячі оздоровчі табори. Новосибірська



Бази відпочинку. Дитячі оздоровчі табори. :

Всього найменувань: 39, Переглядів: 106601

Розвиваючий табір денного перебування відкрито на базі Центру сімейного дозвілля та розвитку «Бімбо», розташованого в Новосибірську, поблизу пл. Калініна та станції метро «Заєльцовського».
Табір приймає дітей у віці від 6 до 11 років. Ми працюємо для вас все літо і на всіх канікулах.
Вам не потрібно відправляти свою дитину, щоб він міг отримати повноцінний літній відпочинок. Ми постаралися зробити свій майданчик максимально наближеної до умов відпочинку в заміському таборі без виїзду за межі міської межі.
Для вашої дитини ми підготували цікаву понедельную програму: "Кругосветка", "Кухні народів світу", "Від колеса до космічних кораблів", "По просторах всесвіту, "Міські легенди", "Тиждень Піфагора", "Про природу, погоду і походах" і багато іншого. Ваша дитина отримає море позитивних емоцій, дізнається багато корисного і відпочине від шкільних буднів не виїжджаючи далеко від дому.

Ми вважаємо, що знання англійської мови обов‘язково стане в нагоді дитині, щоб знайти своє місце в житті. Ми також вважаємо, що шахи – той чудовий інструмент, який допоможе розвинути його логічне мислення та пам‘ять, просторове мислення та винахідливість. Навчити цих двох предметів за десять днів нереально, але абсолютно реально показати дітям красу і доступність, показати хлопцям, як вони розширюють уявлення про світ і власні можливості!

Хлопці будуть поділені на команди «OnlyEnglish» (5 годин англійської на день у вигляді занять-ігор) і «English & Chess» (3 години англійської мови на день і 2 години шахів в день). При цьому всіх без винятку чекає зарядка, вітання, конкурси, мультики, розмови за обідом, квести англійською мовою, гра «живі шахи», сеанс одночасної гри, розваги на вулиці, спорт.

Умови проживання: упорядкований 3-поверховий корпус зі всіма зручностями на поверсі і світлими холами, спальними кімнатами на 4-6 місць; простора їдальня; медичний корпус; кіноконцертний зал, танцювальний зал. Вартість складе 19 500р. У вартість входить: проживання, п‘ятиразове харчування, вся освітня і дозвіллєва програма, сувеніри. Кількість місць обмежена!

Захоплююче занурення в англійську на базі табору "Ювілейний"!
Спілкування, розваги, спортивні ігри на березі Обского моря.
Скайпы з Америкою!
Для віку 7-17 років

Дитячий оздоровчо-освітній табір ім. Олега Кошового ...
Новосибірськ , Бердск, Речкуновская зона відпочинку, 7

тел. +7 (383) 334-44-47
Актуально на 01.01.2018
Дитячий оздоровчо-спортивний центр Орбіта ...
Новосибірськ , Бердск р., вул. Лінійна, 3

тел. +7 (913) 203-79-20
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024