3D-друк Новосибірська



3D-друк :

Всього найменувань: 64, Переглядів: 102055

3Dprint54 провідний постачальник 3д-обладнання на території Росії. Офіційний дилер провідних російських і іноземних виробників 3D-принтерів і сканерів.

• Широкий асортимент продукції в різних цінових категоріях дозволяє індивідуально підібрати модель згідно Вашим побажанням.

• Широка база постачальників у тому числі безпосередньо виробників дає нам можливість зберігати максимально конкурентні ціни.

• Гарантійний і післягарантійний сервіс дає нашим клієнтам впевненість у надійності їх придбання.

3d-друк, комп‘ютерне моделювання, прототипування, створення макетів.

• Накопичений досвід дозволяє вирішувати широкий спектр завдань.

• Використовуване обладнання дає можливість пропонувати високу якість виконання замовлення.

• Великий перелік матеріалів виконання, гарантія термінів виготовлення, організація доставки по всій Росії, надання фінансових документів і професіоналізм наших співробітників - ось наші переваги.

Наша компанія займається:

Продаж професійних засобів для самостійного опрацювання від комах.(клопів, кліщів, тарганів, комарів, бліх)
Дезінсекцією (знищення клопів, тарганів, мурасі, кліщів, бліх та інших комах),
Акарицидной обробкою (протикліщове обробка ділянок, обробка від комарів і мошки)
Дератизацію (знищення мишей, щурів),
Дезодорація (видалення запахів).
За час нашої роботи ми накопичили багатий досвід з професійної обробці від комах і гризунів. У своїй роботі ми використовуємо тільки високоякісні засоби, що не становлять загрозу для людей, тварин і рослин. Свої учлуги ми надаємо на території Новосибірська і області. Наша компанія надає послуги як для приватних осіб, так і для юридичних.

Наші переваги:

Висока якість надаваних послуг.
Згуртований колектив з багаторічним досвідом професійної дезінсекції та дератизації.
Наявність сучасного високоякісного обладнання.
Використання найбільш ефективних і безпечних засобів.
Гнучка цінова політика.
Знижки пенсіонерам та учасника ВВВ - 15%.
При колективних закзах (3-5) знижка 15-20%

KotliPechi.ru
Новосибірськ , вул. Котовського, 2

тел. +7 (383) 380-95-95
Актуально на 01.01.2018

Де можна купити поліпропілен в Новосибрске?
Ви проживання в заміському будинку і хочете зробити в ньому ремонт? Ви хочете провести обробку своєї квартири? Ви будуєте невеликий будиночок за містом або в його межах? У всіх цих випадках Ви правильно зробили, що читаєте цю статтю. Тут Ви зможете почерпнути для себе багато нового.
З чого починається ремонт чи будівництво? Відповідь вірний, вони починаються з правильного планування і розподілу грошових коштів. Це дуже важливо, особливо в наш час, коли будівельні матеріали мають не тільки прекрасними властивостями, але і пристойною ціною, яка не завжди по кишені звичайному середньостатистичному громадянину Російської Федерації.
Наступним етапом є закупівля матеріалів та підготовка поверхонь. Підготовка поверхонь включає в себе видалення старих шпалер, обсипалась шпаклівки і штукатурки, отшелушивающейся фарби і так далі. Після якісної підготовки можна приступати безпосередньо до самого ремонту.
Оздоблення стін, ремонт стелі та підлоги не буде нас цікавити в цій статті, тому відразу перейдемо до комунікацій, а саме, прокладання водопровідних труб в будинку і на ділянці. Раніше, коли були тільки сталеві і чавунні труби, використовували їх. Тепер же, у вік сучасних технологій, можна використовувати труби з поліпропілену. У чому ж переваги поліпропіленових труб, давайте спробуємо в цьому розібратися.
По-перше, поліпропілен - інертний матеріал, тобто не взаємодіє з іншими речовинами. Це робить його максимально безпечним для життя і здоров‘я людини і тварин. По-друге, він термостійкий, з температурою плавлення сто сімдесят п‘ять градусів. Завдяки цьому, труби з поліпропілену можна використовувати не тільки як холодний, але і як гарячий водопровід, а також для систем опалення. Це надає матеріалу універсальності. Гладка внутрішня поверхня не дозволяє з‘являтися вапняного наліт, який погіршує якість води і сприяє швидкому виходу з ладу труб і обладнання. Монтаж таких труб дуже простий, так як вони досить пластичні і мають маленьку вагу.
Де можна купити в Новосибірську поліпропілен? Я раджу Вам це зробити в інтернет-магазині «KotliPechi.ru», який ось уже кілька років служить для жителів Новосибірського регіону. Тут працюють тільки самі висококласні фахівці, які можуть не тільки продати товар, але і порадити, виходячи з Ваших запитів. Купити поліпропілен в цьому інтернет-магазині дуже вигідно, так як він володіє прекрасною якістю за мінімальну вартість! Звертайтеся в «KotliPechi» і купуйте незрівнянний поліпропілен за вигідними цінами!

 

Дизайн-проект квартири, будинку, котеджу від професійних дизайнерів з досвідом від 10 років. Новосибірська дизайн студія інтер‘єрів Metric спеціалізується на розробці дизайн-проектів квартир і будинків будь-якої складності. Індивідуальний підхід до кожного дизайну інтер‘єру, тільки унікальні проекти інтер‘єрів.

SibTech
Новосибірськ , Галущака, 1

тел. +7 (996) 378-21-34
Актуально на 01.01.2018

3D - друк будь-якої складності за технологією FDM. Можливо виробництво як одиничних моделей так і дрібносерійне виробництво. Вартість від 5 до 9 рублів за грам готового виробу в залежності від обсягу друку. Друк проводиться як по вашим моделям так і за виробленим в нашій студії. 3D-друк дозволяє втілювати в реальність будь-які задуми! А наша компанія допоможе вам у цьому.

Магазин SvetoFoto.ru пропонує асортимент картин, фотошпалер, світлових картин, декоративних шпалер, плакатів, наклейок. Підтримуємо 21 + способів оплати. Доставка по Новосибірську від 1 дня. Друкуємо на матеріалах: пластик, фреймлайт, полотно, лайтбокс і пінокартон.

Надаємо послуги вантажників, вантажні перевезення до 5тн, квартирно-офісні переїзди вивіз сміття, послуги спец техніки, доставка щебеню, піску, відсіву, пгс, і т. д.

АВТО-МИХ, ТОВ
Новосибірськ , 7-ій камышенский пер., 24

тел. +7 (913) 903-08-33 239-05-57
Актуально на 01.01.2018

Приймаємо заявки на поставку щебінь, відсів,бут,пісок,пгс,керамзит,земля, торф,грунт,гній,тирса,вивіз сміття.Здійснюємо доставку автомобілями 5тон,10тон.

Автостройспецтехника, ТОВ ...
Новосибірськ , 630500, вул. Пєтухова, 17

тел. +7 (923) 180-29-00
Актуально на 01.01.2018

Спецтехніка в новосибірську і новосибірської області. Послуги,Замовлення,Оренда спецтехніки в Новосибірську і Новосибірської області. При виконанні будівельних та ремонтних робіт не обійтися без послуги спецтехніки.Працюємо цілодобово.

Детективні послуги в повному обсязі. Рішення нестандартних завдань.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024