Транспортні послуги Новокузнецька



Транспортні послуги :

Всього найменувань: 37, Переглядів: 158378

Вантажоперевезення Новокузнецьк. Спецтехніка Новокузнецьк.

Вантажні перевезення по району, місту, області, Росії. Послуги вантажників

Компанія «МаркАвто» надає послуги прокату автомобілів в Новокузнецьку за вигідною ціною. Виберете одну з сучасних іномарок, які забезпечують абсолютний комфорт водіння в будь-яку погоду. Терміново знадобилася машина на кілька днів? Зверніться в «МаркАвто».
Ми пропонуємо подобову оренду автомобілів і допомогу досвідчених водіїв. Це оптимальне рішення для ведення бізнес-діяльності. Скористайтеся послугами кваліфікованого шафера самостійно або запропонуйте їх своїм партнерам.
«МаркАвто» організовує весільні кортежі. Колона сучасних автомобілів під управлінням досвідчених водіїв продемонструє статус молодих. Хочете зробити весілля ідеальною? Довірте забезпечення урочистості транспортом «МаркАвто».
Наші клієнти отримують вигідні умови співпраці. Ми пропонуємо автомобілі в різних цінових категоріях. Після першого використання послуг надається 5% знижкова карта «МаркАвто». Діліться нею з друзями та знайомими.
Потрібен сучасний автомобіль на кілька днів? Зверніться в «МаркАвто». Ми запропонуємо транспортний засіб, відповідне вашим потребам.

Самогруз, ТОВ
Новокузнецьк , 654041, пр. Бардіна, 26

тел. 8 (906) 987-42-42
Актуально на 01.01.2018

Надаю послуги вантажних перевезень самогруза.
Акуратно і швидко доставимо ваш вантаж в точку призначення (ЗБВ, цегла, блоки, металоконструкції, і багато іншого)

Транспортні та диспетчерські послуги в Новокузнецьку.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024