Опалювальні системи Нижнього Тагілу



Опалювальні системи :

Всього найменувань: 66, Переглядів: 115024
Водовідведення-Урал торгова компанія Стратек ...
Нижній Тагіл , вул. Індустріальна, 11

тел. +7 (3435) 25-03-14
Актуально на 01.01.2018
Аквасвіт магазин Нептун ...
Нижній Тагіл , вул. Перемоги, 47

тел. +7 (3435) 43-43-56
Актуально на 01.01.2018

Компанія Climate Ideas поставляє професійні системи теплої підлоги та антизледеніння в будь-яке місто Росії. Якщо ваша робота – ремонт і обробка приміщень, тоді ми готові надати для вас особливі умови. Подробиці по роботі з корпоративними клієнтами ви можете дізнатися у нас в офісі.
До переважним характеристиками теплих підлог можна віднести найширший асортимент систем теплих підлог на ринку. Теплі підлоги встановлюються у вологих і сухих приміщеннях; при капітальному ремонті - в стяжку або при косметичному ремонті – прямо під підлогове покриття.
Представлені системи теплих підлог і антизледеніння, в першу чергу, рекомендовані для професійного застосування. Проектуючи або проводячи будівництво/ремонт, ви отримуєте масу переваг. Висока якість продукції, широкий асортимент, гарантія і сервіс, а також цінова політика, дає вам необхідну фору серед інших пропозицій.
Купуючи системи теплих підлог і антизледеніння через Climate Ideas, ви одержуєте оперативну доставку і фірмову гарантію на весь асортимент продукції. Наші консультанти раді надати вам всю необхідну додаткову інформацію.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024