СТО, Сервісні центри Набережних Човнів



СТО, Сервісні центри :

Всього найменувань: 641, Переглядів: 338204
Центр Авточохлів
Набережні Челни , Трубний проїзд, 22/11

тел. +7 (906) 116-82-80
Актуально на 01.01.2018

Фарбування, кузовний ремонт, поліровка, антикорозійна і антигравійна обробка, передпродажна підготовка, ремонт бамперів, тонування, автозвук, шумо-віброізоляція, автосигналізація, додаткове обладнання та багато іншого...

Ви можете звернутися до нас з будь-якого питання, ми з задоволенням відповімо Вам, надамо грамотну консультацію. З Вами завжди на зв‘язку фахівці нашого автосервісу.
Точний розрахунок вартості послуги здійснюється фахівцем після огляду автомобіля, виходячи з розмірів пошкодження, складності ремонту та кольору автомобіля.
Ми завжди враховуємо Ваші бажання, йдемо назустріч у вирішенні будь-яких питань.

БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ
+7 (960) 068-70-01
+7 (927) 241-15-26

ЗРУЧНИЙ ЧАС РОБОТИ
БЕЗ ВИХІДНИХ: 8:00 - 20:00

АДРЕСА
Росія, Республіка Татарстан,
місто Набережні Челни,
22 комплекс, будинок 6А
(територія автостоянки
"Вікторія", навпаки ГЦДТ)

Пробувати свої вміння у забарвленні авто ми вам не радимо, оскільки в іншому випадку Ви ризикуєте допустити серйозних помилок, які буде важко виправити навіть бригаді толкових майстрів. Інша справа - довірити свого автомобіля дійсно тим, хто займається фарбуванням кузова і деталей автомобіля професійно. Одним з таких професіоналів, що працюють на ринку автомобільного ремонту, є АВТОАТЕЛЬЄ GROUP.

ЗРУЧНІСТЬ РОЗТАШУВАННЯ
Заявлений статус АВТОАТЕЛЬЄ GROUP забезпечений також його зручним місцем розташування в межах міста, що забезпечує швидкий огляд автомобіля і консультацію.
Точний розрахунок вартості послуги здійснюється фахівцем після огляду автомобіля, виходячи з розмірів пошкодження, складності ремонту та кольору автомобіля.

БАГАТИЙ ДОСВІД
Звертаючись до нас, Ви отримуєте високий рівень майстерності наших фахівців з досвідом роботи в цій сфері більше 7 років, які постійно підвищують кваліфікації, про що свідчать отримані ними атестати. Вони використовують тільки новітні технології, знайомі з великою кількістю методик, а також знають, як поводитися з будь-яким лакофарбовим матеріалом.

ВИСОКА ЯКІСТЬ
Ми використовуємо сучасні та високотехнологічні витратні матеріали та обладнання провідних світових виробників для досягнення високої якості робіт: SATA, DeVilbiss, Sikkens, DuPont, 3M, 4CR, Mirka. Завдяки цьому ми отримуємо мінімальний витрата матеріалів.
Ми використовуємо таку технологію підбору кольору, яка дозволяє отримати абсолютну відповідність кольорів фарб, рецепт виготовлення яких аналогічний заводському.
Здійснити якісну забарвлення і сушіння кузовних деталей автомобіля дозволяє сучасна фарбувально-сушильна камера, значно прискорює всі процеси. Камера забезпечує якісну вентиляцію приміщення, нагрівання повітря до робочих температур, оснащена вхідним і вихідним фільтром. Світильники дозволяють контролювати процес фарбування важкодоступних місць.
Крім того, фарбування авто в нашому ательє здійснюється за технологією, що вимагає спеціальних знань і навичок.

БЕЗДОГАННІСТЬ
Ми виробляємо роботу так, що межі й переходи між заводським і нашим покриттям відсутні. Місце ремонту стає непомітним навіть для професіонала.
Гарантія надійності, стабільності і високої якості на надання всіх послуг. Нам можна довіряти. Ми підтверджуємо свою репутацію, про що свідчить зростаюча кількість наших клієнтів.

НАС РЕКОМЕНДУЮТЬ
Ми виконуємо роботи так, щоб про нас говорили! В результаті клієнт завжди залишається задоволеним і бажає надалі користуватися послугами та товарами нашої компанії. Нас рекомендують друзям.

Max Style
Набережні Челни , Ремонтний пр-д, 8

тел. +7 (905) 370-53-56
Актуально на 01.01.2018
Paulus-chip
Набережні Челни , Трубний пр-д, с7

тел. +7 (960) 058-16-90
Актуально на 01.01.2018
TuneAutoMax
Набережні Челни , вул. Машинобудівна, 75а, корп.8, тер. ГСК

тел. +7 (917) 885-04-66
Актуально на 01.01.2018
Аквапринт
Набережні Челни , Трубний пр-д, 38/17

тел. +7 (917) 877-52-36
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024