Таксі Мурманська



Таксі :

Всього найменувань: 83, Переглядів: 316813
Ескорт, Таксі, ІП Теплюк О. Р. ...
Мурманськ , 183027, вул. Фролова, 10

тел. +7 (8152) 25-05-62
Актуально на 01.01.2018

Компанія "VIP таксі" пропонує послуги елітного таксі в Мурманську для різних цілей — ділові поїздки, обслуговування делегацій, зустрічі і проводи в аеропорту, весільний кортеж. Ми надаємо на прокат автомобілі тільки бізнес і представницького класу з професійним водієм.
Переваги роботи з нами:
Зручні способи замовлення таксі VIP класу:
цілодобова робота за телефонами: 603-103, 8-9646803103,можливість попереднього замовлення на будь-який час і дату.
Своєчасне і оперативне надання тільки автомобілів представницького і бізнес класу в поєднанні з оптимальною ціною і якістю наданих послуг в будь-яке зручне для клієнта час.
Автомобілі забезпечені всім необхідним і пристосовані для поїздок з дітьми будь-якого віку.
Передові інноваційні технології активної і пасивної безпеки у всіх автомобілях VIP таксі.
Відсутність логотипів і розпізнавальних знаків на кузові машини.
Оптимізований маршрут руху VIP таксі в залежності від дорожньої обстановки, забезпечений системами супутникового стеження за автомобілями і наявністю GPS навігаторів в автомобілях.
Допомога водія при транспортуванні багажу клієнта. Можливість вибору водія VIP таксі.
Різні способи розрахунків за надані послуги: готівковий і безготівковий розрахунок, депозитний рахунок для себе і близьких.
Своєчасне надання вичерпних звітів про поезддках
Гнучка система знижок, розроблена персональним менеджером в індивідуальному порядку.
Солідність і високий рівень нашого сервісу VIP таксі підкреслять ваш статус і презентабельність.
Вишуканість і комфорт нашого транспорту створять атмосферу затишку і спокою протягом всієї поїздки.
Щоденна мийка автомобілів і чищення салону перед початком роботи гарантують бездоганний вигляд автомобілів.
Тактовні і компетентні водії чемно запропонують своєчасну допомогу в самий відповідний момент.
VIP таксі — комфорт, надійність та конфіденційність першокласного сервісу за розумні ціни.

Автотранспортна компанія «ABRIS-M» - це широкий спектр послуг, що надаються у сфері пасажирських перевезень на найвищому рівні, що відповідає найкращим традиціям VIP таксі. Наше головне кредо — Ваша безпека і комфорт, тому всі наші водії мають великий водійський стаж і досвід роботи з клієнтами. На відміну від таксі, на наших автомобілях відсутня атрибутика таксі, що підтримує Ваш діловий статус. Користуючись послугами нашої компанії, Ви не ризикуєте натрапити на грубість з боку водія і диспетчера. У нашому автопарку Ви можете підібрати автомобіль, який відповідає Вашим побажанням і потребам, так як в нашому автопарку більше 100 транспортних засобів. У нас присутні автомобілі середнього, бізнес, представницького класу, а також є позашляховики і мікроавтобуси.
Автотранспортна компанія «ABRIS-M» пропонує приватним особам та організаціям поїздки по Мурманску і Мурманської області, Скандинавії та Росії, а також замовити:
• трансфер аеропорт (аеропорту) Мурманська, Фінляндії, Норвегії і Швеції;
• міжнародні поїздки;
• міжміські поїздки;
• весільне обслуговування (складаємо кортежі будь-якої складності) ;
• поїздки в Сєвєроморськ ( та інші ЗАТЕ);
• послугу «Тверезий водій»;
• оренда автомобіля з водієм;
• кур‘єрські послуги.
Запрошуємо до взаємовигідної співпраці організації та приватних осіб, укладаємо довгострокові договори на транспортне обслуговування. Ми пропонуємо різні форми оплати:
• готівковий розрахунок (через водія);
• безготівковий розрахунок (шляхом перерахування грошових коштів на р/з компанії);
• безготівковий розрахунок ( через термінали встановлені в автомобілях або офісі компанії);
• Яндекс гроші.
Надаємо звітні документи!

В автопарку автомобілі тільки представницького класу найбільш відомих у світі марок і моделей: Mercedes – Ѕкласс, BMW 7ER, Audi A8, Cadillac - Deville, Lexus LS.

Сучасна система безпеки, шикарний салон, роздільний клімат -контроль, якісна музика – в цих автомобілях є все для поціновувачів кращого.

Великий парк автомобілів дозволяє надати необхідну кількість автомобілів для обслуговування делегацій, ділових поїздок, святкових заходів. Ми надаємо автомобілі VIP-класу без посередників.

Зовнішній стан автомобілів «ADMIRAL» VIP-таксі в Мурманську і чистота салонів відповідають вимогам найвибагливіших клієнтів.
Всі водії мають достатній досвід і підготовку для роботи на автомобілях представницького класу з клієнтами VIP-статусу VIP-таксі «ADMIRAL» в Мурманську.

Організація роботи, високий рівень сервісу, індивідуальний підхід до кожного клієнта Компанії VIP-таксі «ADMIRAL» в Мурманську, зворотній зв‘язок та злагоджені дії всього колективу дає нам можливість встановлювати найнижчі ціни на ринку VIP-таксі в Мурманську.

Пасажирські перевезення по Мурманску і області, Росії, Скандинавії.
-трансфер в аеропорт (Мурманська і Скандинавії)
-оренда автомобіля з водієм
-весільну обслуговування
-"тверезий водій"

Більше 3 років роботи по таксометру. Самі справедливі ціни.

Попереднє замовлення автомобілів різних класів і мікроавтобусів для поїздок в аеропорт, по Мурманської області, Росії,Норвегії,Фінляндії,Швеції за фіксованими цінами.


Транспортна компанія «Авто-Імперія» пропонує послуги з оренди автомобілів з водієм. У нас Ви можете замовити лімузини, автомобілі представницького і бізнес класу. Якщо Вам необхідний більш місткий транспорт, то ми можемо запропонувати Вам мінівени, мікроавтобуси і автобуси (від 6 до 49 місць). ПРИКРАСИ для весільного кортеджу.
Трансфер Аеропорт , ЗАЛІЗНИЧНИЙ Вокзал.
Наявність у водіїв документів для проїзду у НАТОМІСТЬ, прикордонну зону, Скандинавію.

Продаж і доставка авто запчастин в Мурманську і Мурманської області. Широкий асортимент на більшість експлуатованих автомобілів. Авторемонт.


Транспортна компанія «Авто-Імперія» пропонує послуги з оренди автомобілів з водієм. У нас Ви можете замовити лімузини, автомобілі представницького і бізнес класу. Якщо Вам необхідний більш місткий транспорт, то ми можемо запропонувати Вам мінівени, мікроавтобуси і автобуси (від 6 до 49 місць). ПРИКРАСИ для весільного кортеджу.

Попереднє замовлення автомобіля або мікроавтобуса з водієм без посередників.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024