Вищі навчальні заклади Москви



Вищі навчальні заклади :

Всього найменувань: 2835, Переглядів: 225104

Факультет додаткової освіти Інституту економіки і підприємництва надає різні види післявузівської навчання: підвищення кваліфікації, короткострокові семінари, тренінги та ін. Післявузівську навчання особливо важливо для тих, хто не бажає стояти на місці і прагне до розвитку в обраній сфері. Інтенсивний курс лекцій з потрібної дисципліни допоможе Вам зробити значний крок вперед до просування по кар‘єрних сходах. Неможливо переоцінити значення післявузівської навчання для підвищення кваліфікації фахівця.

Профілі навчання:
Юриспруденція
Економіка підприємств і організацій;
Бухгалтерський облік, аналіз та аудит;
Фінанси і кредит
Податки і оподаткування
Виробничий менеджмент;
Фінансовий менеджмент;
Управління малим бізнесом;
Логістика
Управління персоналом організації
Архітектура підприємства
Прикладна інформатика в економіці
Промислова теплоенергетика
Технологія машинобудування
Автомобілі
Автоматизація технологічних процесів і виробництв

Термін навчання 2,5-4,5 років. Вступ за результатами ЗНО або вступне тестування з трьох предметів.
Державний диплом
Заочний факультет. Навчання проводиться дистанційно.

Послуги юридичним та фізичним особам: захист у кримінальних, цивільних та арбітражних справах, податкові, земельні та корпоративні спори. Особистий адвокат.

Послуги у сфері ліцензування, отримання СЕЗ та супровідні перевірки. Ми вам допоможемо отримати в терміни і з гарантією реєстраційні посвідчення. В нашій компанії працюють дипломовані фахівці в галузі юриспруденції: ліцензування. Безкоштовна консультація на місці, правова оцінка наявної документації. Супровід будь-яких перевірок. Допомога у подачі документів. Ми точно знає "Як отримати ліцензію". Де отримати ліцензію. Звернутися в центр сертифікації послуг сертифікації. Договору на ТБО та інше.

Надання послуг за спеціальною оцінкою умов праці, виробничий контроль, сертифікація робіт з охорони праці

Ми надаємо послуги з різних галузей права. Наші фахівці проконсультують вас і допоможуть знайти вихід із самої складної ситуації.
Ми працюємо не тільки з фізичними особами, але і надаємо широкий спектр послуг для юридичних осіб і індивідуальних підприємців.

Візьмемо на себе всі Ваші звіти, ведення обліку і поїздки в податкову

Компанія «Адреса Групп» - займає лідируючі позиції в сфері продажів юридичних адрес. "Чисті" адреси, безпечне і кваліфіковане співробітництво, доступні ціни та індивідуальний підхід – ось головні переваги співробітництва для індивідуальних підприємців та власників нежитлових офісних приміщень з нашою компанією.
Будь-який з обраних юр. адрес в нашій компанії, у разі запиту з податкової служби, підтверджується власником. До того ж, реєстрація або перереєстрація компанії клієнта проводиться з першого разу, завдяки оперативній роботі фахівців Адресу Груп, які вчасно підготують всі необхідні документи для податкової інспекції. Детальніше http://addressgroup.ru/

Компанія займається наданням юридичних послуг

Надання юридичних послуг, написання статей на юридичну тематику

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024