Тротуарна плитка Москви



Тротуарна плитка :

Всього найменувань: 149, Переглядів: 64491

Область роботи компанії «Вибір» - випуск тротуарної плитки за німецькою технологією сухого вібропресування з верхнім фактурним шаром з великої гранітної крихти і природного каменю. Плитка відрізняється точними розмірами, легко вкладається, а термін її експлуатації складає десятки років. Продукція випускається у великих обсягах і поставляється в 64 регіону Росії.

Виробник тротуарної плитки. Виробництво безпосередньо на території в Москві! Висока якість продукції, сертифікати та гарантія.

Наша компанія займається виробництвом та продажем будівельних матеріалів: основна категорія нашого асортименту це тротуарної плитка вибролпрессованная та вібролита, бордюри дорожні і садові , стінові блоки пескоцементные пустотілі і повнотілі , бетонні, водостоки , ковпаки на стовпи, а крім цього у нас Також є 4 професійної бригади для робіт по укладанню тротуарної плитки та інших будівельних робіт . У нас Ви також зможете замовити інші будівельні матеріали: Цегла, дерево, арматура, ЗБВ вироби, сухі будівельні суміші та ін.
У нас є свій транспорт для доставки різних будівельних матеріалів: У нас є Маніпулятори, довгоміри, газелі, камази. Ми завжди раді надати Вам наші послуги . Телефонуйте

Виробництво вібропресованої тротуарної плитки в Москві.
Недорога тротуарна плитка від виробника з доставкою та укладанням по Москві і Московській області

Plitkasamstroi
Москва , Сто шістдесят три

тел. +7 (495) 669-95-63
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

15

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024