Будматеріали Москви



Будматеріали :

Всього найменувань: 599, Переглядів: 287796
Наші протипожежні двері відповідають всім вимогам ГОСТів та Сніпов, що регламентують норми безпеки в громадських і виробничих приміщеннях. Вони виступають перешкодою на шляху поширення вогню, диму і гарячого повітря, надаючи можливість для евакуації людей і ефективної роботи екстрених служб.

Високий рівень вогнестійкості досягається за рахунок продуманої конструкції і застосування спеціальних матеріалів, включаючи:

міцну сталь, з якої виготовляється полотно і коробка;
ефективний негорючий утеплювач;
надійні та стійкі до температурних перепадів термореактивні ущільнювачі;
вогнезахисні декоративні покриття, які наносяться з зовнішньої і внутрішньої сторони конструкції;
міцна і термостійка дверна фурнітура, включаючи доводчики, замки, ручки, петлі і т.д.
"« Завод Клинских дверей »- це компанія з 13-річним досвідом роботи на ринку Москви і Підмосков'я. Наша мета - надання жителям регіону продукції і послуг, які відповідають європейським стандартам якості. Ми не просто продаємо двері, ми їх проводимо на сучасному зарубіжному обладнанні, доставляємо їх і монтуємо в найкоротші терміни. Лояльність клієнтів для нас понад усе, тому ми пропонуємо чесні ціни на наші вироби і строго стежимо за їх качеством.Что ще ми пропонуємо Безкоштовний завмер. Гарантію на металоконструкції - 2-5 років, на замки - 3 -12 місяців, на обробку 1-3 роки. Безкоштовну доставку в межах МКАД. Монтаж за 60 хвилин. Підбір моделі і розмірів прямо на сайті. "
Компанії ТОВ "ГратТех" створена в 2020 році командою професіоналів, що спеціалізуються на підборі і впровадженні зварювального устаткування і комплектуючих широкого спектра / Ми є офіційними дилерами провідних вітчизняних і світових проізводітелей.Представленная продукція відповідає світовим стандартам якості, підтвердженими необхідними сертіфікатамі.Сотруднікі нашої компанії мають великий досвід роботи з найбільшими підприємствами і організаціями, а також державними замовниками. Звернувшись до нас, Ви отримаєте професійну консультацію, якісний підбір, гарантійне і післягарантійне обслуговування необхідного оборудованія.Наша мета - індивідуальний підхід і вибудовування довгострокових відносин з кожною окремою кліентом.Ми здійснюємо доставку по Москві, Московській області, а також по все Росії. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними транспортними компаніями та перевізниками.
Якщо ви зацікавлені в якісному ремонті і обробці, якщо ви хочете бути впевненим у довговічності покриттів, хочете правильно і раціонально використовувати сухі суміші-то вам сюди! Cedrus.Market - це виробник вітчизняних модифікованих сухих будівельних сумішей для всіх етапів будівництва.
Компанія PlastOk займається виробництвом і установкою всіх типів вікон, включаючи орні, відкидні і глухі конструкції з ПВХ і алюмінію. В асортименті представлені віконні вироби для стандартних і нестандартних прорізів, а також міжкімнатні та балконні двері, жалюзі, фурнітура та багато іншого. Фахівці фірми проводять безкоштовні заміри, займаються комплексним склінням житлових, офісних приміщень, балконів, фасадів, інших об'єктів. На усі товари каталогу і послуги поширюється письмова гарантія, а низькі розцінки роблять співпрацю з компанією максимально вигідним.
Інтернет-магазин керамічної плитки і керамограніта - Керамтрейд.

Величезний асортимент в нашому шоу-румі в Москві.
Доступні ціни.
Колекції плитки зі всього світу зібрані на нашому сайті.
Безліч представництв по всій Росії - Краснодар, Єкатеринбург, Казань, Красноярськ, Нижній Новгород, Новосибірськ, Санкт-Петербург, Самара, Саратов, Челябінськ.
Здійснюємо швидку доставку.
Магазин шпалер онлайн. У нас Ви зможете знайти шпалери для будь-якого приміщення. Шпалери для дитячої, шпалери для спальні, шпалери для коридору - немає проблем. У нашому інтернет-магазині У знайдете каталоги від усіх іменитих європейський і російський виробників шпалер за прийнятною для Вас ціною. Чекаємо Вас на нашому сайті. Інтернет-магазин ОбоевПОЛНО, бо шпалер у нас ПОВНО.
Компанія Loggia здійснює продаж декоративної штукатурки, надає послуги по її нанесення, розробляє дизайн.
Loggia пропонує нову концепцію продажів, цілеспрямовану допомогу та консультацію для того, щоб полегшити Ваш вибір починаючи з вибору кольору.
Крім декоративної штукатурки Loggia випускає:
-індустріальні фарби
-звичайні ЛКМ для побутового використання
-підлогові покриття
Виробництво і продаж металевих дверей різного призначення. Ми пропонуємо широкий спектр виробів з кращим співвідношенням якості і доступності. Також наша компанія пропонує послуги адресної доставки по Москві і кваліфікований монтаж конструкцій.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

60

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024